Keten İnşaat'a gözaltı

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesi ile ilgili soruşturmada Keten İnşaat sahipleri gözaltına alındı.

Keten İnşaat'a gözaltı

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesi ile ilgili soruşturmada Keten İnşaat sahipleri gözaltına alındı.

10 Ağustos 2017 Perşembe 11:19
Keten İnşaat'a gözaltı

Keten İnşaat’ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten ile bir firma çalışanı, organize suçlar şube ekipleri tarafından, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Habertürk’ten Nihat Uludağ’ın haberine göre; İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın öldürülmesine ilişkin soruşturmadaki yeni gelişmeler üzerine operasyon başlattı. Keten İnşaat’ın sahipleri olan Rıza ve Selahattin Keten kardeşler ile bir çalışanları Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın öldürülmesini azmettirdikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin 2 gün önce yapıldığı belirtildi.

18 Temmuz 2016 tarihinde makamında silahlı saldırıya uğrayan Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş (52) yaşamını yitirmişti. Cinayet davasında sanıklar Şenol Şahin ve Mithat Yılmaz, öldürülen Cemil Candaş’ın yaklaşık 1 milyar dolar değerinde gayrimenkulun iskanını iptal ettiğini belirterek cinayetle ilgili Keten İnşaat sahiplerine suçlamalar yöneltmişlerdi.

Anahtar Kelimeler:
İnşaatKetenCemil Candaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72