Kaybolan kızını Edirne'de arıyor

Ümraniye'de 13 gün önce kaybolan 13 yaşındaki Didar Didem Kutlu'nun babası...

Kaybolan kızını Edirne'de arıyor

Ümraniye'de 13 gün önce kaybolan 13 yaşındaki Didar Didem Kutlu'nun babası...

14 Eylül 2014 Pazar 13:48
Kaybolan kızını Edirne'de arıyor

Ümraniye'de 13 gün önce kaybolan 13 yaşındaki Didar Didem Kutlu'nun babası 52 yaşındaki Abdülkadir Kutlu, kızını kaçırdığını öne sürdüğü Fatih G.'nin memleketi Edirne'de, elindeki fotoğraflı ilanla sokak sokak kızını arıyor.

İstanbul'da tatlı üretimi yapan bir firmada yönetici olan 52 yaşındaki Abdülkadir Kutlu'nun 4 çocuğundan biri olan 13 yaşındaki Didar Didem Kutlu, 1 Eylül günü evinden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Aile, gece saatlerine kadar evine dönmeyen kızları için çevrede arama yaparken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne de kayıp başvurusunda bulundu. Baba Abdülkadir Kutlu, kızını eşinin uzaktan akrabası olan 27 yaşındaki Fatih G.'nin kaçırdığını öne sürerek, fotoğraflı ilanlar hazırlatıp sokak sokak aramaya başladı. İstanbul'un yanı sıra ihbar telefonları üzerine gittiği Bursa, İzmir ve Manisa'da kızını arayan baba Kutlu, henüz bir sonuca ulaşamadı. Eşinin uzaktan akrabası olan Fatih G.'nin annesinin, kızının kaybolduğu gün evlerini arayıp, 'oğlum kızını kaçırdı, polise gidelim' dediğini öne süren Abdülkadir Kutlu, Fatih G.'nin Edirneli olduğunu öğrendikten sonra dün kente gelip aramaya devam etti.

Sokaklara ilan yapıştırdı

Elinde kızı Didar Didem Kutlu ile onu kaçırdığı öne sürülen Fatih G.'nin fotoğraflarının yer aldığı ilanları sokaklara asıp, gördüğü kişilere soran baba Abdülkadir Kutlu, gelecek her ihbarı değerlendireceğini söyledi. Fatih G.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve silahlı olabileceğini iddia eden baba Kutlu, "Fatih G., eşimin uzaktan akrabası. Daha önce benim İstanbul'daki evime gelerek 3 defa misafir olarak annesiyle birlikte kaldı. Uyuşturucu kullandığını söyleyerek benden yardım istedi. Ben de doktor arkadaşlarımla görüşerek tedavi olması için ona yardımcı oldum. İşsiz olduğu için para yardımı da yaptım. Fatih, kızımla evde tanıştıktan sonra onu kandırıp, 1 Eylül'de kaçırdı. Şahsın annesi eşimi arıyor. 'Benim oğlum senin kızını kaçırıyor, haberin olsun ne yapacağız' diye arıyor. Fatih G.'nin babasına ait kullandığı telefonu sürekli aradık ve bir kez kızım çıkıp telefonda 'Beni aramayın, biz İstanbul'dan çok uzaktayız' diyerek kapattı" dedi.

Fatih G.'nin kızını kaçırdığı iddiasıyla polis tarafından her yerde arandığını anlatan baba Abdülkadir Kutlu, sözlerini şöyle sürdürdü:  "2 gündür Edirne'deyim. Bütün duyarlı ve evlat sahibi insanlara rica ediyorum görüp, herhangi bir bilgisi olan en yakın emniyet birimini ararlarsa beni çok mutlu ederler. Benim kızım zaten 13 yaşında. 27 yaşında kendisinden çok çok büyük birinin arkasına düşüp de gitmez. Beykoz'da çok programlı liseye başlayacak. Onun hayatta olduğunu bilmek istiyorum." Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Fatih G.'nin bulunması için araştırılmalarını sürdürüyor.

 

Son Güncelleme: 14.09.2014 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72