Kartal'da kamyonet kaza yaptı

Kartal'da bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak beton bariyerlere...

Kartal'da kamyonet kaza yaptı

Kartal'da bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak beton bariyerlere...

13 Mayıs 2014 Salı 15:02
Kartal'da kamyonet kaza yaptı

Kartal'da bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak beton bariyerlere çarpan kamyonet devrildi. Yoğun trafik nedeniyle sağlık ekipleri olay yerine ulaşamayınca yaralıya ilk müdahaleyi itfaiye erleri yaptı.

Kaza, TEM Otoyolu bağlantı yolu Uğur Mumcu Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bir aracın sıkıştırması sonucu kullandığı kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybeden Ahmet Pekdaş, yolu ikiye bölen beton korkuluklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrildi. Kazayı gören vatandaşlar yaralı sürücünün yardımına koştu. Sürücüyü araçtan çıkararak yere yatıran vatandaşlar, sağlık ekiplerine haber 0verdi. Ancak kaza nedeniyle yoğun trafik oluşunca sağlık ekipleri olay yerine varamadı. Olay yerine tedbir amacıyla gelen itfaiye erleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı sürücüye boyunluk takan itfaiye erleri, yaralının güneşten etkilenmemesi için de elleri ile yüzüne gölgelik yaptı. Yaralı Ahmet Pekdaş, ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle tek yönden verilen trafik, aracın kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.  

 

Son Güncelleme: 13.05.2014 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3