Kartal'da kaçak et operasyonu

Kartal'da kaçak et operasyonu

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal'da kaçak et operasyonu

Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri, Atalar Mahallesi'nde menşei belirsiz kaçak et ve sakatat sevkiyatı yaptığı belirlenen araca baskın düzenledi. Gerçekleştirilen baskında bir tona yakın kaçak et ve sakatat ele geçirildi.

Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri menşei belirsiz kaçak et ve sakatat sevkiyatı yapıldığı yönünde bir ihbar aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, polis desteği ile sevkiyatın yapıldığı içinde yaklaşık 1 ton paketlenmiş sakatat ve etin bulunduğu panelvan minibüsü, Atalar Mahallesi Atalar Caddesi ve Kortej Caddesi'nin kesiştiği yerde durdurdu. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler içinde yaklaşık bir ton menşei belirsiz et ve sakatatların bulunduğu aracı bırakarak kaçtı.

 Zabıta ekipleri, güvenlik güçleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, aracın içinde bulunan etleri ve sakatatları inceleyerek tutanak tuttu. Yapılan işlemlerin ardından, Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri menşei belirsiz et ve sakatatları araçlara yükleyerek uygun bir şekilde imha edilmek üzere götürdü. Zabıta Müdürü Atilla İlgün, halk sağlığı için denetimlerin arttırılarak devam edeceğini belirtti.

Öte yandan Kartal zabıtası, Cumhuriyet Mahallesi E-5 Yan Yol ile Murat Sokak'ın kesiştiği noktada bulunan arsada kimliği belirsiz kişiler tarafından kurbanlık alan satıldığı yönünde ihbar aldı. Bunun üzerine zabıta ekipleri, güvenlik güçlerinin desteği ile alana baskın düzenledi. Baskında sahte evraklarla kurbanlık satış alanı satmaya çalışan ve haksız kazanç elde etmek isteyen kimliği belirsiz iki kişi yakalandı. Yakalanan kişiler, polis tarafından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72