Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri'nde Deniz Sezonu Açılıyor

Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri'nde Deniz Sezonu Açılıyor

12 Haziran 2017 Pazartesi 14:00
Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri'nde Deniz Sezonu Açılıyor
 

Plajı ve sosyal aktiviteleri ile İstanbul’un en gözde mekânlarından biri haline gelen Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri 2017 yaz sezonunu 15 Haziran Perşembe günü açıyor. Kartal Belediyesi’ne ait tesis; şehirden uzaklaşmadan dinlenmek, denize girmek, sosyal aktiviteler ile anını renklendirmek isteyenlerin uğrak mekânı olmaya devam ediyor.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Kartal sınırlarında plaj açmanın mümkün olmadığı ama bu olanağı sağladığı sosyal tesis, Kartallılar için hizmet vermeye devam ediyor. 4.45 hektarlık arazi üzerine kurulu Büyükada Sosyal Tesisleri, plaj ve mesire alanından Kartallılar yaz sezonunda hem günü birlik yararlanma imkânı bulabilecek, hem de İstanbul’un içinde denizin ormanla buluştuğu huzurlu bir yerde dinlenme ayrıcalığını yaşayacak. Kartal Deniz Motorları İskelesi’nden hareket edecek motorlar ile plaj ve mesire alanına doğrudan ulaşılabilecek.


Sefer Saatleri



Kartal'dan        Büyükada'dan



   08.30                    17.00


   09.30                    18.00


   10.30


   11.30


   12.30 (hafta sonu)





Engel derecesi %40 ve üzeri olan vatandaşlarımızın ücretsiz, refakatçilerinin de %50 indirimli olarak yararlanabildiği tesisten, 0 - 6 yaş arası çocuklar da ücretsiz faydalanabilir.

Son Güncelleme: 12.06.2017 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3