Kardeşini öldürüp annesini yaraladı

Beykoz'da kendisine küfür eden kardeşi Mustafa Demir'i(45) tabancayla vurarak...

Kardeşini öldürüp annesini yaraladı

Beykoz'da kendisine küfür eden kardeşi Mustafa Demir'i(45) tabancayla vurarak...

06 Nisan 2014 Pazar 12:07
Kardeşini öldürüp annesini yaraladı

Beykoz'da kendisine küfür eden kardeşi Mustafa Demir'i(45) tabancayla vurarak öldüren kendisine engel olmak isteyen annesini de yaralayan şüpheli H.D. (47) polis tarafından yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beykoz'da bir ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri Mustafa Demir'i tabancayla vurularak öldürülmüş olarak buldu. Olay sırasında Mustafa Demir'in annesi A.D.'nin (67) de hafif yaralandığı öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada olayı ağabey H.D.'nin yaptığı tespit edildi.  Evde oturdukları sırada çıkan tartışmada H.D.'nin önce kardeşi Mustafa Demir'i tabancayla vurarak öldürdüğü daha sonra kendisine engel olmak isteyen annesini yaraladığı öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan H.D.'yi yakalamak için soruşturmayı derinleştiren polis önceki gün Beykoz'da bir eve yaptığı baskında şüpheliyi gözaltına aldı. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Son Güncelleme: 06.04.2014 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3