Kamyonlar kural tanımıyor!

Trafik işaret ve levhalarını hiçe sayarak günün her saati yasaklı yollardan.

Kamyonlar kural tanımıyor!

Trafik işaret ve levhalarını hiçe sayarak günün her saati yasaklı yollardan.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kamyonlar kural tanımıyor!

Trafik işaret ve levhalarını hiçe sayarak günün her saati yasaklı yollardan geçen kamyon ve TIR'lar korku saçmaya devam ediyor.

Kadıköy E-5 karayolu üzerinde otobandan ayrılarak Koşuyolu-Acıbadem istikametine ayrılan yol güzergahı üzerinde trafik işaret ve levhaları olmasına rağmen günün her saatinde büyük kamyonet, kamyon ve TIR'lar geçmekte, üstelik yolun sağındaki levhaları okudukları halde aynı hatalar  yapılıyor.

Yol yokuş olduğu halde otobandan ayrılan kamyonlar hız kesmeden aynı süratle yokuşu inerek biraz ilerideki virajda korku saçıyor, çünkü; yol mesafesi kısa olduğundan kamyonlar hızla viraja giriyor. Yolun bu denli tehlikeli olması, bir de kamyon şoförlerinin kural tanımayışı yoldan geçen diğer sürücülere korku dolu anlar yaşatıyor.

Kural tanımayan bu şoförlere yetkililer daha önce  de uyarıda bulunmuş. Ancak  görünen o ki yasak levhası olduğu halde günün her saati bu kamyonlar dehşet saçmaya devam ediyor. Araç ve insan sağlığını hiçe sayan bu kamyonları yetkililerin görüp bir an önce cezai işlem uygulamaları gerekir. Aksi takdirde bu yolda, pek yakında ölümcül kazaların olması her an için mümkün. Haber: Aşkın  Akkuş

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3