Kamyon mahalleyi elektriksiz bıraktı

Kartal'da damperi açık unutulan seyir halindeki kamyon elektrik kablolarına...

Kamyon mahalleyi elektriksiz bıraktı

Kartal'da damperi açık unutulan seyir halindeki kamyon elektrik kablolarına...

10 Haziran 2014 Salı 12:31
Kamyon mahalleyi elektriksiz bıraktı

Kartal'da damperi açık unutulan seyir halindeki kamyon elektrik kablolarına takıldı. Kabloların bağlı direk devrilince mahalle elektriksiz kaldı.

Olay; Kartal Yaşar Doğu Caddesi üzerinde meydana geldi. İçindeki hafriyatı döken kamyon sürücüsü damperi kapatmayı unutarak yola çıktı. Sürücünün açık unutarak mahalle arasına girdiği kamyonun damperi elektrik ve telefon kablolarına takıldı. Sürücünün her şeyden habersiz yoluna devam etmesiyle kabloların bağlı olduğu direk büyük bir gürültü ile devrildi. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, kazanın farkına son anda varan sürücü kablolarda elektrik olabileceği endişesi ile durumu polise ve elektrik ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen elektrik arıza ekipleri bölgedeki elektriği keserek kamyonu kurtardı. Kaza sonrası tüm mahallenin elektriği kesilirken polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

 

Son Güncelleme: 10.06.2014 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3