Kadın otobüsün altında kalarak öldü

Kadıköy'de otobüs duraklarında yürüyen yaşlı bir kadın, otobüsün altında...

Kadın otobüsün altında kalarak öldü

Kadıköy'de otobüs duraklarında yürüyen yaşlı bir kadın, otobüsün altında...

14 Haziran 2014 Cumartesi 14:26
Kadın otobüsün altında kalarak öldü

Kadıköy'de otobüs duraklarında yürüyen yaşlı bir kadın, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Kazanın ardından polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, İskele Caddesi üzerinde bulunan belediye otobüs duraklarında saat 14.30 sıralarında yaşandı. Durakların bulunduğu alanda yürüyen 66 yaşındaki Zeliha Kayserilioğlu, duraktan çıkmakta olan 34 BC 3376 plakalı özel halk otobüsünün altında kaldı. Zeliha Kayserilioğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Polis olay yerinde inceleme yaparken, talihsiz kadının cenazesi otobüsün altından çıkarılarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı gören vatandaşlar, kadının 2 otobüs arasında kaldığını daha sonra da otobüsün altına girdiğini söyledi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekibi, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

 

Son Güncelleme: 14.06.2014 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3