Kadıköy'de "vale" kavgası kanlı bitti: 2 ölü, 2 yaralı

Kadıköy'de bir eğlence mekanının önünde "vale" diye adlandırılan kapı...

Kadıköy'de "vale" kavgası kanlı bitti: 2 ölü, 2 yaralı

Kadıköy'de bir eğlence mekanının önünde "vale" diye adlandırılan kapı...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kadıköy'de "vale" kavgası kanlı bitti: 2 ölü, 2 yaralı

Kadıköy'de bir eğlence mekanının önünde "vale" diye adlandırılan kapı görevlileri arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi vurularak öldürülürken, 2 kişi de ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kadıköy Caddebostan İskele Sokak'ta sabaha karşı 02.15 sıralarında meydana gelen olayın işten çıkarılan eski valelerle, işe yeni başlayan yeni valeler arasında çıktığı iddia edildi. Sözlü tartışmadan silahlı çatışmaya dönen olayda eski valelerden Ali Şahin Gürman (36) ile Hasan Akbaş (38) vurularak öldürülürken, Mirali Sarımaden (28) ile Gökhan Dağbaşı (32) ise yaralandı.
Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, olayda silah kullanarak 2 kişiyi öldürdüğü iddia edilen bar sahibi ve lokanta işletmecisi E.D.'nin (32) de aralarında bulunduğu 19 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda, 2 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
Olayın yaşandığı bölgede esnaflık yapan bir vatandaş, "Silah atıldığını duydum ama olay sabah ortaya çıktı. Biz dükkanı gece yarısı gibi kapatıyoruz. Sabah, insanların öldüğünü öğrendim" dedi.
Olayla ilgiyi soruşturmaya sürüyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72