Kadıköy'de kaza: 1 yaralı

Kadıköy'de yolun karşısına geçmek isteyen Mali Müşavir Yunus Boztepe,...

Kadıköy'de kaza: 1 yaralı

Kadıköy'de yolun karşısına geçmek isteyen Mali Müşavir Yunus Boztepe,...

13 Mayıs 2014 Salı 15:02
Kadıköy'de kaza: 1 yaralı

Kadıköy'de yolun karşısına geçmek isteyen Mali Müşavir Yunus Boztepe, bir servis otobüsünün çarpması nedeniyle zor anlar yaşadı. Yaralanan ve uzun süre yerde ambulans bekleyen Boztepe'nin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.


Olay saat 16.00 sıralarında Osmanağa Mahallesi, Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre yürüyerek yolun karşısına geçmeye çalışan Yunus Boztepe'ye Yalçın Pehlivan'ın kullandığı 34 UNV 46 plakalı servis otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Boztepe, bir daha ayağa kalkamadı. Kolundan ve omzundan yaralanan mali müşavirin yardımına koşan çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine de haber verdi. Yolun ortasında yatan Yunus Boztepe'nin elini tutan bir vatandaş sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. Başka bir vatandaş da sık sık yüzünü silerek moral vermeye çalıştı. Bu sırada olay yerinden geçen bir hemşire de Boztepe'nin nabzını kontrol ederek durumu hakkında bilgi verdi.
Bu arada kazayı gören meraklı vatandaşlar da olay yerine gelince Söğütlüçeşme Caddesi üzerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Polis, toplanan kalabalığı uzaklaştırmak için büyük çaba gösterdi. Kadıköy Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri de trafiğin akışını sağlamak için uğraştı.
Yaklaşık 25 dakika sonra gelen sağlık ekipleri, Yunus Boztepe'yi ambulansa koyarak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedavi altına alınan Boztepe'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Görgü tanıkları sağlık ekiplerinin olay yerine geç geldiğini iddia etti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme: 13.05.2014 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3