Kadıköy'de kaza: 1 kişi öldü

Kadıköy'de motosikletin çarptığı 80 yaşındaki kişi hayatını kaybetti.

Kadıköy'de kaza: 1 kişi öldü

Kadıköy'de motosikletin çarptığı 80 yaşındaki kişi hayatını kaybetti.

06 Nisan 2014 Pazar 12:06
Kadıköy'de kaza: 1 kişi öldü

Kadıköy'de motosikletin çarptığı 80 yaşındaki kişi hayatını kaybetti. Kaza, Acıbadem Caddesi, Selimiye Mahallesi yönünde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. 80 yaşındaki O.G., karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, araçların arasından hızla gelen B.S.'nin kullandığı 34 BS 2524 plakalı motoru fark edemedi. Yaşlı adama çarpan motosiklet, O.G.'yi yaklaşık 50 metre sürükledikten sonra, park halindeki bir araca çarparak durabildi. Ağır yaralanan O.G. kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Hafif yaralanan motosiklet şoförü B.S. ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle trafik bir süre aksadı. Ambulansların olay yerinden ayrılması ve hasarlı motosikletin Yunus ekiplerinin yardımıyla yoldan çekilmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Motosikletten yola akan yağ ve benzin de, başka bir kazaya neden olmaması için bir vatandaş tarafından toprakla kapatıldı.

 

Son Güncelleme: 06.04.2014 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72