Kaçak et operasyonu

Esenyurt'ta Kurban Bayramı'na sayılı günler kala ilçede bulunan bir kaçak et...

Kaçak et operasyonu

Esenyurt'ta Kurban Bayramı'na sayılı günler kala ilçede bulunan bir kaçak et...

23 Eylül 2014 Salı 13:21
Kaçak et operasyonu

Kaçak et operasyonu

Esenyurt’ta Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ilçede bulunan bir kaçak et deposuna baskın düzenlendi.

 

Baskında 500 kilo bozuk et ele geçirilirken, iş yeri ruhsatsız faaliyet ve bozuk gıda üretmekten dolayı mühürlendi.
Esenyurt ’ta Kurban Bayramı öncesi zabıta ekipleri imalathaneleri denetledi. Kendilerine gelen bir ihbarı değerlendiren Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri, İnönü Mahallesi’nde belirlenen adreste çürümüş ve kokmuş kıyma, parça et, iç yağı, kemik parçaları ve sakatat, çekyatların altına poşetlerle istiflenmiş 500 kiloya yakın bozuk et tespit etti.

KAÇAK ET DEPOSU MÜHÜRLENDİ
Merdiven altı imalathaneyi andıran kaçak et deposundaki piyasaya satılmak üzere 500 kilo çürümeye yüz tutmuş ve kokmuş et Esenyurt Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından el konularak imha edildi. Zabıta ekipleri, sağlıksız koşullarda, ruhsatsız faaliyet gösteren işyeri sahibi hakkında cezai işlem başlattı.
Hijyen ve sağlık kurallarına aykırı olan işyeri ruhsatsız faaliyet ve bozuk gıda üretmekten dolayı süresiz mühürlenerek ticaretten men edildi. İşyeri sahibi olan S.H. ise emniyet ve zabıta ekiplerinin düzenledikleri tutanak ile Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. 

Son Güncelleme: 23.09.2014 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72