İstanbul'da polis denetimleri

İstanbul'da fuhuş yaptıkları, fuhşa aracılık ettikleri, kumar oynadıkları...

İstanbul'da polis denetimleri

İstanbul'da fuhuş yaptıkları, fuhşa aracılık ettikleri, kumar oynadıkları...

24 Mayıs 2014 Cumartesi 11:07
İstanbul'da polis denetimleri

İstanbul'da fuhuş yaptıkları, fuhşa aracılık ettikleri, kumar oynadıkları ve oynattıkları iddiasıyla 71 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde fuhşa ve kumara yönelik denetim gerçekleştirildi.

Denetimlerde, Arnavutköy'de ruhsatsız faaliyet gösteren bir iş yerine yapılan baskında, 2 tombala makinesi, 90 tombala topu, 750 tombala pulu, 70 tombala kartı, ruhsatsız 2 tabanca, 16 mermi ele geçirildi. Kumar oynayan 3 kişinin gözaltına alındığı baskında, ruhsatsız iş yeri mühürlendi.

Bahçelievler ve Beykoz'da ruhsatsız 2 iş yerine yapılan baskında, kumar oynayan 38 kişi ile kumar oynatan 2 kişi gözaltına alındı. İş yerlerinde yapılan aramada 1 kuru sıkı tabanca, 2 pos cihazı ele geçirildi.

Avcılar, Bahçelievler, Fatih, Beyoğlu, Şişli ve Kadıköy'de düzenlenen fuhuş operasyonlarında ise fuhuş yaptıkları belirlenen 1'i yabancı uyruklu 26 kadın ile fuhşa aracılık eden 2 kişi yakalandı.

Gözaltına alınan 71 kişinin, haklarında yasal işlem yapıldıktan sonra Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

 

Son Güncelleme: 24.05.2014 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3