İstanbul'da pitbull dehşeti

Bağcılar'da sahibinin elinden kurtulan "pitbull" cinsi tasmasız bir köpek...

İstanbul'da pitbull dehşeti

Bağcılar'da sahibinin elinden kurtulan "pitbull" cinsi tasmasız bir köpek...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İstanbul'da pitbull dehşeti

Bağcılar'da sahibinin elinden kurtulan "pitbull" cinsi tasmasız bir köpek, 9 yaşındaki bir kız çocuğuna saldırdı.

 

Bağcılar'da sahibinin elinden kurtulan "pitbull" cinsi tasmasız bir köpek, 9 yaşındaki bir kız çocuğuna saldırdı. Kızı iki bacağı ve göğsünden yaralayan pitbull, mahalle sakinlerinin sopalarla müdahalesine rağmen kızı bırakmadı. Çığlık sesleri üzerine sokağa fırlayan bir vatandaş, köpeği 10 yerinden bıçakla öldürdükten sonra kızı kurtardı.

 

Edinilen bilgilere göre, olay dün akşam saat 00.30 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi, 1/19 D Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, evinin önündeki kaldırımda oturan Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 4'üncü Sınıf öğrencisi Nazlıcan T. (9), sahibinin elinden kurtularak mahallede dolaşan "Pitbull" cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı.

 

Kız çocuğunu iki bacağından ve göğsünden ısıran köpek, mahalle sakinlerinin sopalarla müdahalesine rağmen kızı bırakmadı. Aynı sokakta çığlık seslerini duyan nakliyeci Nebi Doğutaş (34) isimli bir vatandaş, eline geçirdiği bıçak ile köpeği çeşitli yerlerinden 10 kez bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri ile sersemleyen köpek kıza bıraktıktan sonra telef oldu. Ağır yaralanan Nazlıcan T. isimli kız çocuğu ise, anne ve babasının da aralarında bulunduğu yakınları tarafından önce yakınlardaki özel bir hastaneye, daha sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Oradan da İstanbul Üniversitesi İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi plastik cerrahi Servisi'nde kaldırılan T., burada tedavi altına alındı.

 

Öte yandan polis, köpeğin sahibi olduğu tahmin edilen 16 yaşlarında bisikletli gencin izini sürüyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72