İstanbul'da kaçak eşya operasyonu

İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince...

İstanbul'da kaçak eşya operasyonu

İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince...

23 Haziran 2014 Pazartesi 15:12
İstanbul'da kaçak eşya operasyonu

İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, gizli kamera, dinleme cihazı, sinyal kesici, elektronik sigara cinsi 2 bin 905 muhtelif kaçak eşya ele geçirildi.

 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, internet yoluyla gizli kamera, dinleme cihazı ve elektronik sigara satışı yapan sitelerin adreslerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

İnternet üzerinden satışlara ilişkin incelemeler sonucunda, sadece yetkili kurumların kullanabilecekleri cihazların denetimsiz ve kontrolsüz şekilde satıldığı ve yasal kimlikleri belli olmayan üçüncü şahıslara ücret karşılığında kargo ile gönderildiği tespit edildi.

Avcılar, Bahçelievler, Esenyurt, Fatih, Beşiktaş, Ataşehir, Beykoz, Maltepe, Ümraniye ilçelerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, 2 bin 480 elektronik sigara ve aksamı, 195 dinleme cihazı ve tarama ekipmanı, 49 gizli görüntü alma izleme ve tarama cihazı, 19 elektronik cihaz, 1 sinyal kesici, 1 araç takip cihazı ve 160 muhtelif kaçak eşya ele geçirildi.

El konulan kaçak eşyaların gümrüklenmiş değerinin 64 bin 788 lira olduğu belirtildi.

 

Son Güncelleme: 23.06.2014 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72