İstanbul'da fırtına ağaç devirdi

İstanbul'da fırtına ağaç devirdi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İstanbul'da fırtına ağaç devirdi

İstanbul'da yer yer etkili olan fırtına, bir ağacın devrilmesine neden oldu. Yağmur ve rüzgarın etkisiyle devrilen ağaç seyir halindeki otomobilin üzerine düşerken, kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Alınan bilgiye göre; Küçükköy Cengiz Topal Caddesi üzerinde yapılan kaldırım çalışmaları sırasında kökünün etrafı açılan ağaç, etkili olan sağanak yağış ve fırtınaya dayanamadı. Sert rüzgar, kök çevresi açılan çınar ağacının devrilmesine neden oldu. Trafik akışının bulunduğu yola devrilen ağaç karşı tarafta bulunan bina ile yoldaki bir otomobilin üzerine düştü. Binaya yaslanan ağaç, otomobilin de tavanına dayandı. Devrilen ağaç nedeniyle yol saatlerce trafiğe kapanırken, büyük korku yaşayan otomobil
sürücüsü Osman Yıldızlı, "Kendimi otomobilden zor attım. Büyük bir gürültü ile devrildi. Panikle araçtan çıktım.Ağaç karşı binaya dayanmasaydı ben araç içinde ezilebilirdim" diye konuştu.
Vatandaşlar ise, ağacın kökünün etrafının açılmasına tepki gösterdi. Devrilen ağaç, olay yerine gelen itfaiye ve belediye ekipleri tarafından kesilerek yoldan kaldırıldı. Köklerinin etrafı açıldığı için devrilme tehlikesi bulunan diğer ağaçlar da budanarak hafifletildi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3