İstanbul'da bayraklar yarıya indi

Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle 3 günlük milli yas ilan edilmesinin...

İstanbul'da bayraklar yarıya indi

Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle 3 günlük milli yas ilan edilmesinin...

14 Mayıs 2014 Çarşamba 11:49
İstanbul'da bayraklar yarıya indi

Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle 3 günlük milli yas ilan edilmesinin ardından İstanbul'daki dev Türk bayrakları yarıya indirildi.

Soma'da yaşanan maden faciasının ardından Başbakanlık tarafından 3 günlük milli yas ilan edildi. İstanbul'un çeşitli yerlerinden bulunan dev Türk bayrakları görevlilerce yarıya indirildi.

İlk olarak Taksim Meydanı'na gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi görevlileri, vinç yardımıyla dev bayrağı yarıya indirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Başkanlığı'nda da bayraklar yarıya indirildi.Zafer Alabalık isimli vatandaş yetkililerden benzer durumlarla ilgili önlemlerin arttırılmasını isteyerek, "Denetim sistemlerini daha iyi çalışması gerekiyor. Ölen insanlara Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlara sabırlar versin" dedi.

Son Güncelleme: 14.05.2014 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72