İstanbul uçuyor!

İstanbul uçuyor!

26 Şubat 2013 Salı 11:17
İstanbul uçuyor!

Kuvvetli fırtına İstanbul'u birbirine kattı.

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle şehrin birçok yerinde toz bulutu oluşurken, bazı yerlerde ise ağaçların devrildiği ve çatıların uçtuğu belirtildi.

Fırtına nedeniyle Boğaziçi Köprüsü Avrupa'dan Anadolu'ya geçişlerde trafiğe kapatıldı. İDO'nun bazı seferleri de şiddetli rüzgar nedeniyle iptal edildi.

İstanbul'da saatteki hızı 100 kilometreye kadar ulaşan fırtına etkili oluyor. Fırtına nedeniyle kent toz bulutuyla kaplanırken, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Fırtına nedeniyle Boğaziçi Köprüsü de bir süre trafiğe kapatıldı. Yaklaşık 20 dakika kapalı kalan köprü daha sonra yeniden trafiğe açıldı.

EKİPLER ALARMDA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İstanbul'u etkisi altına alan lodos fırtınası nedeniyle İstanbul İtfaiyesi'nin alarma geçtiği, gelen ihbarlar doğrultusunda tüm ekiplerin sahada çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Açıklamada, çok sayıda çatı uçması ve ağaç devrilmesi ihbarlarının geldiği belirtilirken, "Karayolları Bölge Müdürlüğü güvenlik nedeniyle Boğaz Köprüsünü bir süre trafiğe kapattı. Saat 14.00 itibari ile geçişler kontrollü yapılıyor. Ekiplerin raporları geldikte kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72