İstanbul Kantinciler Odası ne iş yapar?

Okul kantinleri ihalelerinde dönen dolap ve kavgalar nedeni ile İstanbul....

İstanbul Kantinciler Odası ne iş yapar?

Okul kantinleri ihalelerinde dönen dolap ve kavgalar nedeni ile İstanbul....

21 Nisan 2014 Pazartesi 15:55
İstanbul Kantinciler Odası ne iş yapar?

Okul kantini ihalelerinden bihaber!

İstanbul Kantinciler Odası ne işi yapar?

Okul kantinleri ihalelerinde dönen dolap ve kavgalar nedeni ile İstanbul Kantinciler Esnaf Odası hedef tahtasında.  Oda yönetiminin, “Okullardaki kantin ihalelerini takip etmiyoruz” demesi bu olayın vahametini ortaya koyuyor.

İstanbul’daki okul kantini ihalelerinden pis kokular gelmeye devam ediyor. Özellikle Anadolu Yakası’ndaki birçok okulda ihalelerin usulüne göre yapılmadığı iddiaları var. İhalelerin rekabet şartlarına göre yapılmadığı ifade ediliyor. Hatta bazı okullarda ihale bile yapılmadan kantin işletmelerinin verildiği iddiaları söz konusu.

""

Konu ile ilgili görüşlerine başvurmak için aradığımız İstanbul Kantinciler Esnaf Odası’ndan şaşırtıcı cevap aldık.  Çekmeköy’deki bir devlet okulu kantini işletmesinin ihalesiz verildiği iddialarına cevap almak için aradığımız Kantinciler Odası, “Bizim bu konularla alakamız yok, ilçe milli eğitim müdürlükleri ilgileniyor”  denildi.

Kantinciler Odası’nın ihalelerle ilgilenmemesi, ‘Peki ihaleleri kim açıyor ve kime veriyor?’ sorusunu akıllara getirdi. Okul kantini ihalesine girmek isteyen vatandaş ‘katılım belgesi’ni nereden alıyor? Bu iddiaların açıklığa kavuşması adına ihalelere katılan vatandaş, İstanbul Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Vahap Osmanoğlu’ndan tatmin edici açıklamalar bekliyor...

 

Son Güncelleme: 21.04.2014 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72