İspark'ın gözünü para hırsı bürüdü

Tatil olmasına rağmen Pazar günü bile mesai yaparak yol kenarlarına park...

İspark'ın gözünü para hırsı bürüdü

Tatil olmasına rağmen Pazar günü bile mesai yaparak yol kenarlarına park...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
İspark'ın gözünü para hırsı bürüdü

Tatil olmasına rağmen Pazar günü bile mesai yaparak yol kenarlarına park ettirdiği araçlardan ücret alan İSPARK'ın 15 dakikalık opsiyon uygulamasını da kaldırması, “Bunların gözünü para hırsı bürümüş” dedirtiyor.

 

İstanbul'un cadde ve sokaklarını adeta parselleyerek yol kenarlarını otopark yapıp geçiş güzergahlarını iyice daraltan İSPARK, son günlerdeki bazı uygulamaları ile tepki toplamaya başladı. Esnafın iş yapması için araç sahiplerine 15 dakika opsiyon tanıyan İSPARK, şimdilerde bırakın 15 dakika izin vermeyi Pazar günü bile mesai yapıyor.

 

""

HUKUKAVEVİCDANAAYKIRI

 

İSPARK'taki bu durumu ‘para hırsı' olarak yorumlayan bazı araç sahipleri, “Biz vatandaşların ödediği vergilerle yapılan cadde ve sokak kenarlarını parselleyip otopark yapacaksınsonra da bunu hizmet diye yine biz vatandaşa sunacaksın. Böyle bir durum ne vicdana ne de hukuka sığar” şeklinde yorumlarda bulunuyor.

 

""

TOPBAŞMÜDAHALEETMELİ

 

Başkan Kadir Topbaş'a seslenen araç sahipleri, “Kökten yanlış olan İSPARK uygulaması, 15 dakikalık opsiyon ve ‘Pazar günü ücretsiz' gibi yumuşatmalarla bir şekilde yürüyordu. Oysa şimdi vaziyet değişiyor. Seyir halindeki aracımızı yolun sağına çekip frenine basmak bile neredeyse paralı oldu. Başkan Topbaş, duruma müdahale etmeli” diyor.

 

""

Ulaşım gibi büyük bir sorunla mücadele veren İstanbullu, cadde ve sokak kenarlarının İSPARKtarafından parsellenerek otopark yapılıp geçiş güzergahlarının hepten daraltılmasına tepkili. “Bizden toplanan vergilerle yapılan cadde ve sokakları bize otopark diye satıyorlar” diyen araç sahipleri, “Vatandaşa kolaylık sağlamak yerine bir de zorluk çıkarıyorlar. Büyükşehir Belediyesi derhal duruma müdahale etmeli. İktidar yetkilileri, soruna başka çareler üretmeli” diyor.


""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72