İSPARK Müdürü; 'Bayrağı ileriye taşıyacağız'

İSPARK Müdürü; 'Bayrağı ileriye taşıyacağız'

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İSPARK Müdürü; 'Bayrağı ileriye taşıyacağız'


Eğitim etkinlikleri açılışında konuşan İSPARK'ın yeni Genel Müdürü Mehmet Çevik, kurumun yeni dönemdeki projeleri ve vizyonunu anlattı.

İSPARK'ın 6 yıllık sürede ilklere imza attığını belirten Çevik, "İSPARK bayrağını devralmaktan dolayı mutluyum. Kurumumuzu hep birlikte daha iyi noktalara taşımak için yoğun bir şekilde çalışacağız" dedi.

Global dünyanın önemli metropollerinden olan İstanbul'un hizmetin en iyisini hak ettiğini söyleyen Çevik, "İstanbul'u tarihi görkemine yakışır bir noktaya taşımak ve geleceğin dünya başkentini inşa etmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde çalışmalarımızı hızla devam ettiriyoruz"  diye konuştu.

İSPARK'ın 6 yıl içinde yaklaşık 600 milyon TL'yi kayıt altına alarak ekonomiye kazandırdığını vurgulayan Çevik, "Bu rakamı yeni projeler ile artırmayı hedefliyoruz. Ayrıca, sertifikalı otoparkçı dönemini başlatarak otoparkçılığın bir meslek haline gelmesi ve üniversitede programa alınması için de çalışmalarımız devam ediyor" diye ekledi.

Deniz kenti İstanbul'a modern tekne parklar kazandırmak için İstinye ve Tarabya'da projenin başladığını belirten Çevik, "Merter, Cihangir ve Harbiye'de zemin altı üzeri yeşil alan olan modern ve teknolojik otoparkları hizmete açtık. Kentimizde trafik yoğunluğunun olduğu noktalarda otopark ihtiyacına yanıt vermek için çalışmalarımızı hızla devam ettirirken;Tekne Park, Heliport, Bisiklet Park, Minibüs ve Taksi Durakları gibi birçok yeniliği de İstanbulluların hizmetine sunmaya devam ediyoruz" dedi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72