İsmail Gürkan’dan ezber bozan çıkış ve tarihi çağrı: UYAN BEYKOZLU!

31 Mart yerel seçimlerinden Beykoz Ak Parti’den belediye başkanı aday adayı olan Beykoz ‘un tecrübeli siyasetçisi işadamı İsmail Gürkan ezber bozan bir çıkış yaparak 23 Haziran’da oyunu Ekrem İmamoğlu’na vereceğini açıkladı. Gürkan, “İmamoğlu büyükşehir’i alırsa hiçbir menfaatperest Beykoz’da rant elde edemeyecek” diyor.

İsmail Gürkan’dan ezber bozan çıkış ve tarihi çağrı: UYAN BEYKOZLU!

31 Mart yerel seçimlerinden Beykoz Ak Parti’den belediye başkanı aday adayı olan Beykoz ‘un tecrübeli siyasetçisi işadamı İsmail Gürkan ezber bozan bir çıkış yaparak 23 Haziran’da oyunu Ekrem İmamoğlu’na vereceğini açıkladı. Gürkan, “İmamoğlu büyükşehir’i alırsa hiçbir menfaatperest Beykoz’da rant elde edemeyecek” diyor.

12 Haziran 2019 Çarşamba 12:31
İsmail Gürkan’dan ezber bozan çıkış ve tarihi çağrı: UYAN BEYKOZLU!

Gündeme bomba gibi düşecek çıkış!

Beykoz’un sorunlarına duyarlı olan renkli siyasetçi işadamı İsmail Gürkan yine çok konuşulacak bir çıkış yaptı. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan İsmail Gürkan’ın bu çıkışı büyük yankı uyandıracak. 31 Mart yerel seçimlerinden Beykoz Ak Parti’den belediye başkanı aday adayı olan Beykoz İsmail Gürkan Ezber 23 Haziran’daki İBB seçimlerinde oyunu Ekrem İmamoğlu’na vereceğini açıkladı.

Beykoz’un sorunlarını her zaman gündeme taşıdı

31 mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Herkes evini yapacak kimse rüşvet vermeyecek" diye seçim afişi ile gündeme gelmişti. Daha sonra yine gazetemiz aracılığı ile Beykoz Onçeşmeler’in bitmeyen tadilatını gündeme getirmiş ve yetkilileri harekete geçirerek bir rantta daha ‘dur’ demişti.

Siyasetçi ve işadamı İsmail Gürkan şimdide 23 Haziran İBB seçimleri için yine gazetemiz aracılığı ile gündeme bomba gibi düşecek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gürkan 23 Haziran seçimlerinde neden İmamoğlu’nu desteklediğini açıklarken Beykozlulara ise önemli çağrıda bulundu..

“Neden oyum Ekrem İmamoğlu’na?”

“Ailecek 120 seneye dayanan bir Beykoz geçmişimiz var. Bu nedenle Beykoz’da yapılan tüm yanlış ve hukuksuzlara karşı gelmeyi kendime görev adlettim. Yine hem ülkemiz İstanbul hem de Beykoz için tarihi bir dönemeçteyiz. 23 Haziran seçimleri öncesinde Beykozlu vatandaşlarıma çağrımdır. 31 Mart yerel seçimlerinde Beykoz Ak Parti adayı olarak bu seçimde oyumu Ekrem İmamoğlu’na vereceğim.

“Beykoz’da çifte standart var

Basit iskele ruhsatı ile villa doldu”

Bunun sebeplerine gelince Beykoz yanlış yönetiliyor. Bir çifte standart var. Beykoz’da imar yok ama villa dolu. 200 yıllık bir gecekondunun önüne bir dam yapılsa yıkılıyor ama basit iskele ruhsatı ile ormana bile villa yapılabiliyor. Sit alanı, Boğaziçi öngörüm alanlarına katiyen böyle yapılar yapılamaz. İşte bu gerçek bile bizim oy tercihimizi hangi yönde kullanmamız gerektiğini açıkça gösteriyor.

“İthal belediye başkanı ve yardımcıları ile bu iş olmaz!”

Bir diğer mesele ithal belediye başkanımız var. İnsan 15 tane belediye başkan aday adayını hiç merak edip tanımaz mı?. Ben o 15 tane aday adaylardan birisiyim. Siyasi tecrübesi olan bilinen bir isimim ama ithal belediye başkanı ile tanışamadım. Bütün ekibini Zeytinburnu’ndan getirdi. Peki bu aday adayları nerede? ‘Beni cumhurbaşkanımız gönderdi, o ne derse onu yaparım’ diyormuş. Zeytinburnu’nda gökdelenleri diken birini buraya getirdiler. Orada yer kalmadı, şimdi buraya göz diktiler.

“İBB el değiştirirse menfaatperestler Beykoz’da Rant elde edemeyecek”

Beykoz’da aldatılmış yüzde 48’lik bir kesim var. Onlarında evi, toprağı ellerinden gidecek. Uyan Beykozlu malınız elinizden gidecek. Ancak büyükşehir el değiştirirse bu rantlar duracak ve onay almayacak. Beykoz’a dışarıdan gelip çöreklenmiş kişiler istedikleri gibi at koşturmayacak. Bakın Beykoz’daki tarihi ahırlar bile vakıflara verildi. İmamoğlu büyükşehir’i alırsa hiçbir menfaatperest rant elde edemeyecek.

“Bu ilçenin kaymağını dışarıdan gelenler yiyor”

10 sene önce AK Parti ‘imar geldi tapunuzu veriyoruz’ diyordu. Bu gün yine aynı kandırmaca ile halkın oyunu alıyor. Artık bunlara inanmayın. Beykoz’da 3 fabrika vardı, hepsi kapandı. Beykoz halkı boşluğa düştü. Anne ve babalar muhtaç oldu. Çocuklarına iş bulamaz oldu. Beykoz’un kaymadığını dışarıdakiler gelip yiyor. Artık bu düzene dur demeliyiz, uyanmalıyız..

Son Güncelleme: 13.06.2019 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72