İftar sofrasında bereket paylaşıldı

İftar sofrasında bereket paylaşıldı

02 Haziran 2017 Cuma 14:30
İftar sofrasında bereket paylaşıldı

Çekmeköy Merkez Mahallesi Köroğlu Caddesi’nde yapılan sokak iftarında binlerce kişi aynı sofra etrafında buluştu.


Ramazan ayının manevi havasını ilçe sakinleriyle birlikte yaşayan Çekmeköy Belediyesi, Merkez Mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında buluştu. Geleneksel sokak iftarına AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İftar yemeği öncesinde ney dinletisinin ardından Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.



Bu sofralar kardeşlik sofraları olacak!
İftar yemeğinin ardından selamlama konuşması yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “İstanbul’un şuanda her noktasında bu sokak iftarlarında İstanbullu ile buluşuyoruz. Biraz önce masaları ziyaret ettiğimizde şunu gördük ve sevindik ki, komşuları ile birlikte aynı sofrada Rabbimizin vermiş olduğu nimetlere şükrederek hep birlikte, beraberiz. İşte bu iftar sofralarının bize söylediği bir cümle var. 15 Temmuz sonrası ilk Ramazan-ı Şerif’teyiz ve buradan haykırıyoruz. Bu millet bu iftar sofralarında bu şekilde bir ve beraber olmaya devam ettikçe bu sofralar kardeşlik sofraları olacak. Bu sofralar dua sofraları olacak. Allah’ın rahmeti, bereketi hepimizin üzerine olsun” dedi.


 
Son Güncelleme: 02.06.2017 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3