İftar sofraları israfa dönüşmesin!

Yarın Mübarek Ramazan ayının ilk günü. Gözler yine lüks iftar sofralarına...

İftar sofraları israfa dönüşmesin!

Yarın Mübarek Ramazan ayının ilk günü. Gözler yine lüks iftar sofralarına...

26 Haziran 2014 Perşembe 15:37
İftar sofraları israfa dönüşmesin!

Yarın Mübarek Ramazan ayının ilk günü.  Gözler yine lüks iftar sofralarına ve  adeta gövde gösterisine dönen mahalle ile sokak iftarlarına çevrildi.

 

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını yarın başlıyor. Yerel yönetimlerin programladığı birbirinden renkli etkinlikleri start alacak. Ramazan boyunca farklı etkinlikler hazırlayan belediyeler, hazırlıklarını günler öncesinden tamamladı. Anadolu Yakası’ndaki tüm belediyeler birbirinden farklı programlarla binlerce kişiyi buluşturuyor. Sadece iftar programıyla değil, kültürel aktivitelerle de vatandaşı memnun etmenin gayreti içinde olan belediyeler, geçen yıllardan farklı aktiviteleri de bu sene hayata geçiriyor. 

 

Sokak iftarları şova dönüşmesin

 

Bu sene sıcağın daha çok hissedileceği Ramazan ayında gözler geçen senelerde olduğu gibi bu sene de mahalle iftarlarına çevrildi. Belediyelerin birçoğu tüm mahallelerde iftar programı düzenlemeyi planlıyor. Son 2 yılda Ramazan ayı deyince akıllara ise kuşkusuz on binlerin katıldığı sokak iftarları geliyor. Geçen iki senede bazı belediyeler on binleri aynı iftarda buluşturmayı başarsa da bu, birçok eleştiriyi de beraberinde getirmişti. Bazı iftarlarda kargaşaların yaşanması ve birçok insanın iftar yapmadan evine dönmesi nedeniyle bu sene geniş çaplı sokak iftarları noktasında belediyeler oldukça temkinli.

Son Güncelleme: 26.06.2014 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3