Hüseyin Erdoğdu'nun acı kaybı

Ümraniye Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu'nun muhterem babaları...

Hüseyin Erdoğdu'nun acı kaybı

Ümraniye Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu'nun muhterem babaları...

15 Nisan 2014 Salı 14:30
Hüseyin Erdoğdu'nun acı kaybı

Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu’nun acı kaybı

Ümraniye Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu’nun muhterem babaları Necati Erdoğdu bir süredir tedavi gördüğü hastanede 12 Nisan 2014 Cumartesi günü hayata gözlerini kapadı. Cenaze, ikindi namazını müteakiben Ümraniye Santral Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Şile’nin Akçakese Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenaze namazına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğli, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yayınladığı taziye mesajında; “Değerli siyaset ve yol arkadaşımız,  Belediye Meclis Başkan Vekilimiz Hüseyin Erdoğdu Bey’in muhterem babaları Necati amcaya Allah’tan rahmet, yol arkadaşımız Hüseyin Erdoğdu Bey’e ve tüm yakınlarına sabır ve baş sağlığı dilerim” dedi.

""

 

Son Güncelleme: 15.04.2014 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3