Hız ve yağış kaza getirdi

Kartal'da, aşırı hız ve yağış nedeniyle kontrolünü kaybeden hafriyat kamyonu,...

Hız ve yağış kaza getirdi

Kartal'da, aşırı hız ve yağış nedeniyle kontrolünü kaybeden hafriyat kamyonu,...

18 Eylül 2014 Perşembe 14:51
Hız ve yağış kaza getirdi

Kartal’da, aşırı hız ve yağış nedeniyle kontrolünü kaybeden hafriyat kamyonu, iki minibüse çarptı. Yerde yatan yaralılar, bağırarak yardım istedi. Kamyon sürücüsü, basın mensuplarına, ‘Frenler tutmadı, girdik yani. Oldu işte!’ dedi.


Kaza, Topselvi Mahallesi Sanayi Caddesi’nde meydana geldi. Serdar Ünal’ın kullandığı 34 VV 0387 plakalı hafriyat kamyonu, iddiaya göre hızla seyir halinde iken yolun yağıştan dolayı kaygan olması nedeniyle cadde sonundaki kavşakta dengesini kaybetti. Kavşaktaki kaldırıma çarpan kamyon, karşı şeride geçti. Bu sırada caddede ilerleyen Hayrettin Karacaoğlu yönetimindeki 34 UU 3260 ve Erol Çavdar’ın kullandığı 34 UV 4463 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüslerden biri kaldırımın üzerine çıkıp duvarı yıktı. Her iki minibüste de büyük hasar meydana geldi.

Kazada, Hayrettin Karacaoğlan ve yanındaki bir kişi yaralandı. Olay yerinde yerde yatan yaralılar, bağırarak yardım istedi. Yaralılara ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Yaralılar, daha sonra ambülanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yavuz Selim Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayı yara almadan atlatan minibüs sürücüsü Erol Çavdar, hafriyat kamyonunun süratli bir şekilde ilerlediğini, daha sonra kontrolünü kaybedip kendi araçlarına çarptığını söyledi.
Kamyon sürücüsü Serdar Ünal ise, “Nasıl olduğunu bilmiyorum, oldu işte!” dedi.
Kazaya karışan araçlar, daha sonra olay yerinden kaldırıldı.

 

Son Güncelleme: 18.09.2014 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3