Hırsızlık çetesi sonunda yakalandı

Şile Sahilköy'de geçtiğimiz Kasım ayında meydana gelen hırsızlık...

Hırsızlık çetesi sonunda yakalandı

Şile Sahilköy'de geçtiğimiz Kasım ayında meydana gelen hırsızlık...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Hırsızlık çetesi sonunda yakalandı

Şile Sahilköy'de geçtiğimiz Kasım ayında meydana  gelen hırsızlık olayında, olaya karıştıkları iddia edilen kişilerle, bölgedeki jandarma ile kovalamaca yaşanmış, ancak bölgenin ormanlık alan olmasını fırsat bilen zanlılar olayda kullandıkları aracı bırakarak kaçmayı başarmıştı.

Yaşanan bu gelişmelerden sonra Şile ilçe Jandarma Komutanlığı konuyla ilgili soruşturmayı derinleştirerek sürdürdü ve olayda ele geçen aracın plakası ile iz sürmeye devam etti. Ancak olayda kullanılan aracın kiralık olduğu belirlendi.  Jandarma ekipleri yaklaşık beş ay süren araştırma sonunda 2009 yılından bu zamana  gelen bir hırsızlık çetesini tespit etti.

İddialara göre hırsızlık çetesi üyelerinden bazılarının cezaevinde olduğu, ancak içlerinden birinin polis ve jandarmadan kaçmayı birçok kez başardığı ifade edildi.  T . K  adlı bu şahıs her seferinde polisi ve jandarmayı atlatmasına rağmen bu kez  Şile İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipten kaçamadı.

Gözaltına alınan T. K.  ifadesinin ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan  T. K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgilere göre hırsızlık olayına karışan çete 2009 yılından bu güne kadar başta Beykoz,Ümraniye, Gaziosmanpaşa, Beyoğlu ve Şile olmak üzere birçok ilçede oto hırsızlığı, evlerden hırsızlık,resmi belgede sahtecilik gibi birçok suça karıştığı öğrenildi. Haber- Foto: Nurcan Kırcalı     

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3