'Hero' tişörtüne 5 gözaltı!

'Hero' soruşturmasında 5 görevli açığa alındı.Tişörtü giyen sanık ve gönderen ablası hakkında da dava açıldı.

'Hero' tişörtüne 5 gözaltı!

'Hero' soruşturmasında 5 görevli açığa alındı.Tişörtü giyen sanık ve gönderen ablası hakkında da dava açıldı.

10 Ağustos 2017 Perşembe 11:27
'Hero' tişörtüne 5 gözaltı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast davası sanığı Gökhan Güçlü’nün ‘Hero’ yazılı tişörtle mahkemeye gelmesiyle ilgili soruşturmada cezaevi ikinci müdürü, bir idari personel ve 3 infaz koruma memuru açığa alındı. Ayrıca Gökhan Güçlü ve tişörtü gönderen ablası Bahar Güçlü hakkında da ‘örgüt propagandası yapmak’tan dava açıldı.

Suikast davasının 13 Temmuz’da yapılan duruşmasına sanıklardan Gökhan Güçlü’nün, üzerinde İngilizce’de ‘Kahraman’ anlamına gelen ‘Hero’ yazılı tişörtle gelmesi tartışma yaratmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı açıklamayla, “FETÖ üyelerinin tek tip kıyafet giymeleri gerektiğini” söyledi. ‘Hero’ yazılı tişörtle ilgili başlatılan soruşturmada sanık darbeci askerlerden Gökhan Güçlü ve tişörtü gönderen ablası bahar Güçlü hakkında ‘örgüt propagandası yapmak’ suçundan dava açıldı. Ayrıca cezaevi ikinci müdürü, bir idari personel ile üç infaz koruma memuru da, Adalet Bakanlığı’nın kararıyla açığa alındı.

Anahtar Kelimeler:
HeroTişört
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72