Hava sıcaklığı daha da artacak

Sıcaklığın 2 ila 4 derece daha artması bekleniyor.

Hava sıcaklığı daha da artacak

Sıcaklığın 2 ila 4 derece daha artması bekleniyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Hava sıcaklığı daha da artacak

Ülke genelinde sıcak hava etkisini sürdürürken, hafta ortasından itibaren güney, iç ve batı bölgelerde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece daha artması bekleniyor.

 

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın bütün bölgeler az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimler parçalı çok bulutlu, Rize ve Hopa çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Kastamonu ve İnebolu kısa süreli ve yerel sağanak, gök gürültülü ve yağışlı geçecek.

 

Perşembe günü; Doğu Karadeniz parçalı çok bulutlu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevreleri aralıklı yağışlı, diğer bölgeler az bulutlu ve açık olacak.

Cuma günü; Yurt genelinde yağış beklenmiyor, bütün bölgeler az bulutlu ve açık, zamanla kuzey bölgeler parçalı ve çok bulutlu geçecek.

 

Şu anki verilere göre hafta sonunda bütün bölgeler az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimler ile Doğu Akdeniz parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Giresun, Trabzon, Rize, Hopa ile öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere Edirne, Kırklareli, Bilecik, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Eskişehir'in kuzey çevreleri yağışlı ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.

 

Hava sıcaklığı; güney, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artarak, ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 7 derece üzerinde seyredecek.

Sıcak havanın hafta ortasından itibaren etkisini daha da artırması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Kaynak:Hürriyet

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72