Hastanede Döner Bıçaklı Dehşet

Bakırköy'de bulunan Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hasta...

Hastanede Döner Bıçaklı Dehşet

Bakırköy'de bulunan Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hasta...

05 Mayıs 2014 Pazartesi 10:52
Hastanede Döner Bıçaklı Dehşet

Bakırköy’de bulunan Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hasta ziyaretine gelen şahıslar dehşet saçtı. Hastane güvenlik personeline döner bıçaklarıyla saldıran şahıslar, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay gece 23.15 sıralarında Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, hastaneye gelen 5 kişi yakınlarını ziyaret etmek istedi. Ziyaretin bitmesinin ardından şahıslar hastaneden çıktı. Kısa süre sonra tekrar hastaneye gelen saldırganlar tekrar yukarı çıkarak yakınlarına aldıklarını vermek istedi. Hastanenin güvenlik personeli ise ziyaret saatinin dolduğunu ancak yine de 1 kişinin eşyaları yukarı bırakabileceğini söyledi. Bu duruma sinirlenen saldırganlar güvenlik görevlilerine döner bıçaklarıyla saldırdı. Yaşanan dehşet dolu anlar ise kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde şahıslar hastanenin acil bölümünden içeri girmeye çalışıyor. Başarılı olamayan iki şahıs, güvenlikçilerle tartışmaya başlıyor. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşüyor ve şahıslar güvenlik personeline tekme ve döner bıçaklarıyla saldırmaya başlıyor. Saldırganları çevrede bulunan diğer kişiler güçlükle sakinleştirerek hastane dışına çıkartıyor. Saldırı esnasında hastanede bulunan vatandaşlar ise büyük korku yaşıyor.

Son Güncelleme: 05.05.2014 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3