Hasan Uzunyayla'nın en acı günü

Hasan Uzunyayla'nın en acı günü

15 Mart 2017 Çarşamba 14:30
Hasan Uzunyayla'nın en acı günü

Tuzla’nın tanınmış siyasetçisi Hasan Uzunyayla’nın amcası Ali Uzunyayla geçirdiği bir rahatsızlık sonucu geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Cenazesi, Aydınlı Cem Evi’nde sevenleri tarafından sonsuzluğa uğurlanmak üzeri Aydınlı aile mezarlığına defnedildi


CHP Tuzla eski İlçe Başkanı ve İstanbul Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Hasan Uzunyayla’nın amcası Ali Uzunyayla, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.  Geçtiğimiz günlerde Aydınlı Cem Evi’ndeki son yolculuğunda sevenleri merhum Ali Uzunyayla’nın tabutunu omuzlayarak son görevlerini yaptı. Cenazeye; siyasiler, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Deneyimli siyasetçi Hasan Uzunyayla’nın acısı gözlerinden okunuyordu. Cenazeye katılan tüm dostlarını kucaklayarak karşılayan Tuzla’nın sevilen ve sayılan ismi Hasan Uzunyayla, herkese çok teşekkür etti. Uzunyayla, “ Beni bu acı günümde yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Eski Orhanlı Belediye Başkanı Cemil Ekşi de gelen misafirleri kapıda karşıladı ve herkesle tek tek ilgilendi. Daha sonra kılınan cenaze namazı ardından rahmetli Ali Uzunyayla Tuzla Aydınlı Aile Mezarlığı’nda sonsuzluğa uğurlandı. Biz de Flashaber Gazetesi ailesi olarak merhum Ali Uzunyayla’ya rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.


Son Güncelleme: 15.03.2017 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72