Hasan Can İlçedeki Bingöllüler ile Bir Araya Geldi

Hasan Can İlçedeki Bingöllüler ile Bir Araya Geldi

07 Mart 2017 Salı 10:39
Hasan Can İlçedeki Bingöllüler ile Bir Araya Geldi
Hasan Can İlçedeki Bingöllüler ile Bir Araya Geldi




Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın ilçedeki hemşehri derneklerine ziyaretleri devam ediyor. Başkan Hasan Can’ın bu akşamki ziyareti Bingöl Kiğı Baklalıköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine oldu.

Ümraniye Bingöl Kiğı Baklalıköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde  gerçekleşen toplantı programına Başkan Hasan Can'ın yanı sıra, Bingöl Kiğı Baklalıköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Yeldan ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Mesut Özdemir, meclis üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda Bingöllü katıldı.

Programda birer selamlama konuşması gerçekleştiren Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları, Başkan Hasan Can’a tüm hemşehri derneklerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ardından Bingöl Kiğı Baklalıköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Yeldan, Başkan Hasan Can’a derneklerine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur: Başkan Hasan Can’ın göreve geldiği günden itibaren tüm STK ve ilçedeki hemşehri derneklerine ilgi alaka gösterdiğini belirterek,  “Ümraniye’nin adının dışında her şeyini değiştiren Başkanımız Hasan Can’ a ve bugün bir araya gelmemize sağlayan Dernek Başkanı Yılmaz Yeldan ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kazım Karabekir, Elmalıkent, İnkılap, Topağacı, Dumlupınar, Hekimbaşı bölgelerinde bulunan 2B arazilerinin 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının İBB onayından geçtiğini söyleyerek, imar planı hakkında ve sonraki aşamaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Türkiye’de geçmişten günümüze kadar uygulanan yönetim biçimlerini ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini değerlendiren Başkan Hasan Can, “Türkiye hep tek başına iktidarın olduğu dönemlerde kalkınmıştır ve ne zaman istikrar olmuşsa, bu ülkede o zaman büyüme olmuştur" dedi. Başkan Hasan Can daha sonra, 16 Nisan’da yapılacak referandum süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.


Son Güncelleme: 07.03.2017 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3