Habitat Bilişim Akademisi ilk mezunlarını verdi

Başmüzakereci Egemen Bağış mezunlara sertifikalarını verdi

Habitat Bilişim Akademisi ilk mezunlarını verdi

Başmüzakereci Egemen Bağış mezunlara sertifikalarını verdi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Habitat Bilişim Akademisi ilk mezunlarını verdi
Ümraniye Belediyesi, Habitat İçin Gençlik Derneği, BM Kalkınma Programı ve Microsoft Türkiye'nin ortaklaşa düzenlediği Ümraniye Belediyesi Habitat Bilişim Akademisi'nde, Devlet Bakanımız ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış'ın da katıldığı bir törenle ilk mezunlarına sertifikaları verildi.

""


Ümraniye Belediyesi anlamlı bir büyük projeye daha ev sahipliği yaptı. Ümraniye Belediyesi, Habitat İçin Gençlik Derneği, BM Kalkınma Programı ve Microsoft Türkiye'nin ortaklaşa düzenlediği Habitat Bilişim Akademisi, düzenlenen bir törenle ilk mezunlarına sertifikalarını verdi. Programa Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Habitat İçin Gençlik Derneği Genel Başkanı Sezai Hazır, Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, UNDP İstanbul Program Yöneticisi Hansın Doğan, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri katıldı.

""


SEZAİ HAZIR: 'ÜMRANİYE İYİ BİR ÖRNEK OLDU'

Programda bir konuşma yapan Habitat İçin Gençlik Derneği Genel Başkanı Sezai Hazır, projenin özellikle kadın, genç, engelli ve maddi imkânları sınırlı olan dezavantajlı kesimleri öncelediğini belirtti. 1.110 gönüllü öğretmenle 135 bin kişiye yüz yüze eğitim verdiklerinin de altını çizen Sezai Hazır, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın kendilerine çok güzel imkânlar sunduğuna değindi. Hazır, Ümraniye'nin diğer belediyelere de güzel bir örnek olacağını söyleyerek Başkan Hasan Can başta olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti. Daha sonra söz alan Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, Ümraniye Belediyesi'nin projede yer alması nedeniyle Başkan Hasan Can'a teşekkür ederek bir sunum eşliğinde bilişim teknolojisinin geldiği yeri anlattı.   


""
 


BAŞKAN HASAN CAN: 'EĞİTİM İÇİN

İMKÂNLARIMIZI SEFERBER ETTİK'

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, çağımızın bilim ve teknoloji çağı olduğu gerçeğine dikkat çekerek, bilişim alanında ilerde olmanın başarıyı yakalamakla eş anlamlı olduğunu söyledi. Ümraniye Belediyesi olarak ilçede her biri alanında örnek kabul edilen proje ve hizmetlere imza attıklarını belirten Başkan Hasan Can,  'böyle değerli kuruluşlarla bir araya gelince bu şekilde güzellikler ortaya çıkıyor' dedi. 'Dünya farklı bir bilişim teknolojisinde farklı bir noktada doğru gidiyor, biz de bu teknolojik gelişime ayak uydurmamız gerekiyor' diyen Başkan Hasan Can, bilişim akademisinin ilk mezunlarını da kutlayarak, gönüllü öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 EGEMEN BAĞIŞ: 'ÜMRANİYE ÇOK GELİŞTİ'

 

Programda bir konuşma yapan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 'böylesine güzel bir toplantı vesilesi ile Ümraniye'de olmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek isterim. Geçmişte kötü olaylar ile anılan Ümraniye son 7 yılda ticaret merkezileri ile sosyal projeleri ile gündeme gelmekte. Ümraniye değişti, vizyonu artık çok daha büyük' dedi. Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür ederek kendisin olduğu her projede olmaktan dolayı da mutluluk duyacağını ifade eden Bakan Egemen Bağış, hükümetin de bu yönde icraatlarından bahsederek emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başkan Hasan Can ve konuklar, Habitat Bilişim Akademisi'nden mezun olanlara sertifikalarını verdi. Başkan Hasan Can, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'a Meslek Edindirme Kurslarınca yapılan bir tablo hediye etti.    
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3