Gizli tanık anlatıyor: Ali Kılıç, FETÖ’nün Maltepe’deki karargahında nasıl kumpas kurdu!

Gizli tanık anlatıyor: Ali Kılıç, FETÖ’nün Maltepe’deki karargahında nasıl kumpas kurdu!

21 Aralık 2018 Cuma 19:57
Gizli tanık anlatıyor: Ali Kılıç, FETÖ’nün Maltepe’deki karargahında nasıl kumpas kurdu!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2014 yerel seçimlerinde FETÖ’cülerle birlikte dönemin AK Parti Belediye Başkan Adayı Edibe Sözen ve eşine nasıl kumpas kurdu?

FETÖ’nün gizli toplantılarının yapıldığı söylenen ve savcılık soruşturmasında yer alan Pirhan Restoran’da Kılıç ve FETÖ’cüler Edibe Sözen ve eşi Hakan Yavuz’u karalamak için ne planlar yaptı?

Edibe Sözen ve eşi Hakan Yavuz’a ait yalan ve karalama haberlerini Ali Kılıç’a veren Pirhan işletmecileri, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra yurt dışına nasıl kaçtı? Pirhan Restoran’a önce kayyum atandı sonrada kapandı.

2014 yerel seçimlerinden bir gün önce kurulan kumpasta, Sözen ve eşini karalayan yüzbinlerce bildiri Maltepe’de nasıl dağıtıldı?

Yalan ve karalama bildirilerini dağıtan ekibin başında olan Ali Kılıç’ın kardeşi Dursun Kılıç bu kumpasın neresinde?

Yerel seçim öncesi CHP Genel Merkezi bu çirkin kumpas için ne diyecek?

Çirkin kumpastan haberi olan, bire bir bilen gizli tanık, Anadolu Adliyesi Cumhuriyet başsavcılığına giderek belgelerle birlikte bu kumpası anlatacak.

Flashaber’de…

Son Güncelleme: 24.12.2018 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskefiyeli. 2018-12-23 19:22:13

Neden kendini gizleme gereği duyuyor.Demekki kumpası kendisi kuruyor

banner3

banner72