Gazetemiz gündem yaratmaya devam ediyor

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul'un Ümraniye İlçesi'nde...

Gazetemiz gündem yaratmaya devam ediyor

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul'un Ümraniye İlçesi'nde...

16 Nisan 2014 Çarşamba 16:31
Gazetemiz gündem yaratmaya devam ediyor

CHP’li Öğüt Ümraniye Halkının Park Sıkıntısını TBMM’ye Taşıdı

 

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul'un Ümraniye İlçesi'nde bulunan Orhan Gazi Parkı ile ilgili çevre sakinlerinin şikayetlerini TBMM'ye taşıdı.

 

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yanıtlaması istemiyle önerge veren Öğüt, Yamanevler İlköğretim Okulu’nun hemen yanında bulunan Orhan Gazi Parkı’nın ışıklarının yetersiz olması sebebiyle özellikle akşam saatlerinde tinerci ve sarhoşların parkı mesken tutmasının ve yaptıkları gürültünün mahalle halkını tedirgin ettiğini ifade etti.

""

Belediye yetkililerine bu yönde ulaşmış şikayet olup olmadığını soran Öğüt, Belediye yetkililerinin gerekli tedbirleri alarak parkı mahalle sakinlerinin rahatça kullanabileceği bir yapıya kavuşturmayı, emniyet yetkililerinin de söz konusu bölgede güvenlik önlemlerini arttırmayı planlayıp planlamadığını sordu.

 

Son Güncelleme: 16.04.2014 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3