Gazeteci Ali Tarakçı'ya silahlı saldırı

Gazeteci Ali Tarakçı, Esenyurt'ta kaza sonrası tartıştığı kişi tarafından bacağından tabancayla vuruldu.

Gazeteci Ali Tarakçı'ya silahlı saldırı

Gazeteci Ali Tarakçı, Esenyurt'ta kaza sonrası tartıştığı kişi tarafından bacağından tabancayla vuruldu.

20 Kasım 2017 Pazartesi 13:43
Gazeteci Ali Tarakçı'ya silahlı saldırı

Olay, Esenyurt Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Gazeteci Ali Tarakçı üç çocuğunu okula götürmek için aracıyla evinden çıktı. İki çocuğunu okula bırakan Tarakçı, en küçük oğlunun anaokuluna giderken arkadan gelen araç Tarakçı'nın kullandığı otomobile çarptı. Aracından inen Tarakçı, sürücü ve yanındaki diğer kişiyle tartışmaya başladı. Bu sırada tartıştığı kişilerden biri tabancasını çıkararak 5 el ateş etti. Gazeteci bacağından 3 kurşunla yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bacağından yaralanan Tarakçı, taksiye bindirilerek özel bir hastaneye götürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu.

Yaşanan olayı anlatan Tarakçı, "Çocuklarımı okula bırakmak için evden çıktım. Sonra bir araç arabama arkadan çarptı. İndik baktım araçlarda bir şey yok. Rapor tutmak istediler, sonra aralarından biri silahını çıkardı ateş etti" diye konuştu.

Flashaber olarak, İstanbul Medya üyesi olan Gazeteci Ali Tarakçı'ya yapılan silahlı saldırıyı kınıyor, acil şifalar diliyoruz.

Son Güncelleme: 20.11.2017 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3