Filiz Aker'in Yeğeni Dora Ercan Cinayetle İlgili Konuştu

Vatan Şaşmaz'ı öldürüp ardından intihar eden Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, teyzesinin Vatan Şaşmaz'a platonik şekilde aşık olduğunu belirterek, onu saplantı haline getirdiğini söyledi.

Filiz Aker'in Yeğeni Dora Ercan Cinayetle İlgili Konuştu

Vatan Şaşmaz'ı öldürüp ardından intihar eden Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, teyzesinin Vatan Şaşmaz'a platonik şekilde aşık olduğunu belirterek, onu saplantı haline getirdiğini söyledi.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 00:44
Filiz Aker'in Yeğeni Dora Ercan Cinayetle İlgili Konuştu

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından sırtına ve ensesine 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşen cinayetin ardından Filiz Aker de intihar etti.

"YARIM SAAT İŞİM VAR" DEYİP YUKARI ÇIKMIŞ

Olay sonrası gözyaşlarına boğulan Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, otel önünde gazetecilere şunları söyledi:

İkisi için de çok üzüldüm. Allah Vatan'ın ailesine sabır versin. Biz zaten burada eşimle bereber oturuyorduk. O da bizimleydi. Yukarı çıktı. 'Yarım saat işim var geleceğim sonra' dedi. Sonra aradım telefonu kapalı. Zaten duygusal konuşmalar da yapıyordu. Dedim acaba kendine zarar mı verecek diye. Biz sonra güvenlik aldık yanımıza yukarı çıktık. Sonra Vatan'ın yerde cenazesini gördüm. Kapı kapalıydı. Herhalde dedim oda kendisine zarar verdi. Arkadaşım gelecek dediği kişi Vatanmış.

"KAPIYI AÇTIK, VATAN YERDE YATIYORDU"

Dora Ercan Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak'a da şunları anlattı:

Cafedeydik. Oturuyorduk duygusal konuşmalar yapıyordu. 'Çok mutluyum' diyordu. 'Hiç bu kadar mutlu olmadım ama benim mutluluğum seni üzebilir sakın üzülme' falan filan diyordu. 'Bir yarım saat yukarı çıkacağım bir arkadaşımla görüşeceğim' dedi. 10 dakika geçti aradım, 'geliyor musun canım' dedim, 'geliyorum' dedi. Sonra yine zaman geçti aradım telefonu kapalıydı. Otelden de aradım. Yukarı çıktım ,kapıyı çaldım kimse açmıyor. Teyzeme ona 'ulaşamıyorum' dedim. Güvenlik aldık, resepsiyondan. Kapıyı açtırdık. Üst kilitliydi. Kapı açılınca baktık yerde yatıyor Vatan. Kırmızı gömlekli kotlu birini gördük herhalde Vatan'dır bu dedik. Teyzemle Vatan'ın ilişkisi çok daha öncesine dayanıyor, şu anda öyle birşey yoktu. Yeni bir ilişki yoktu. Neden Vatan'la buluştu bilmiyorum. Hiçbir şeyden haberim yok.
Teyzem yıllardır Vatan'a aşıktı platonik olarak. İnan teyzeme üzülüyorum. Ama o kadar da çok Vatan'a üzülüyorum ki. Eşi hamile miymiş onu da bilmiyorum. Sadece bana 'yarım saat yukarı çıkıyorum' diye diretti. Teyzem uzun zamandır burada kalıyordu. Yaklaşık bir senedir falan. Ben de Ahmet'le evlenince burdan gelin çıktım.

PLATONİK AŞK YAŞIYORMUŞ

Teyzemde tutku halindeydi Vatan'a tutku halindeydi. Vatan'ın hiçbir suçu yok. Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı. Teyze 'saçmalama' derdim. "Karısını boşayacak benimle evlenecek" derdi. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Yerde bir adam yatınca Vatan'a olan aşkını bildiğimden 'odur' dedim. Teyzeme çok üzüldüm ama Vatan'a 10 kat daha üzüldüm. Neredeyse iki aydır teyzem bu otelde kalıyordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72