Fatura Yılmaz Ercan'a kesildi!

Sancaktepe'de 6 olan belediye başkan yardımcısı 7 oldu. Sürpriz ise Teknik...

Fatura Yılmaz Ercan'a kesildi!

Sancaktepe'de 6 olan belediye başkan yardımcısı 7 oldu. Sürpriz ise Teknik...

30 Nisan 2014 Çarşamba 14:59
Fatura Yılmaz Ercan'a kesildi!

Sancaktepe’de Başkan Yardımcıları belli oldu.

Fatura Yılmaz Ercan’a kesildi!

 

Sancaktepe’de 6 olan belediye başkan yardımcısı 7 oldu. Sürpriz ise Teknik Başkan Yardımcısı Yılmaz Ercan’ın olmayışı oldu. Özellikle imar konularında başkan Erdem ile ters düştüğü söylenen Ercan’ın yeni dönemde olmaması, “Sancaktepe bu dönemde imar konularında sıkıntı yaşayacak, başına buyrukluk bu dönem daha da artacak” yorumlarına neden oldu.

Sancaktepe Belediyesinde  geçtiğimiz seçim döneminde 6 olan Belediye Başkan Yardımcılığı, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra  7 oldu.  Belediye Başkan Yardımcısı olarak üç yeni isim göreve başladı.  Mehmet Genç, Rıfkı Bektaş ve Selçuk Bostan Sancaktepe Belediyesi’nin yeni belediye başkan yardımcıları oldu. İsmail Erdem’in bu dönemde kendine yakın isimlerle yola devam ettiği görülüyor.  Tartışmaların odağındaki Mehmet Ali Cankatar da yine bu dönem Başkan Erdem’in sağ kolu olarak görev yapacak. Asıl sürpriz ise Teknik Başkan Yardımcısı Yılmaz Ercan’ın olmayışı oldu. Özellikle imar konularında başkan Erdem’le ters düştüğü söylenen Ercan’ın bu dönemde olmaması, ilçe kamuoyunda, ‘kayıp’ olarak değerlendiriliyor.

Başkan Yardımcıları

Mehmet Genç

Muhammed Ali  Cankatar

Av. Tarık Yusuf Uçar

Hasan Kamal

Hamdullah Arvas

Rıfkı Bektaş

Selçuk Bostan

Son Güncelleme: 30.04.2014 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72