Facebook'tan hakarete para cezası

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serdar Bali'ye sosyal...

Facebook'tan hakarete para cezası

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serdar Bali'ye sosyal...

14 Nisan 2014 Pazartesi 15:02
Facebook'tan hakarete para cezası

Trabzonspor’un eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serdar Bali’ye sosyal paylaşım sitesi olan facebooktan hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Trabzonspor’un eski yöneticisi M.A para cezasına çaptırıldı.

İddiaya göre, geçen yıl M.A. hakkında facebook hesabına ait kişisel sayfasından spor yorumcusu Serdar Bali’yi kastederek hakaret içerikli yorumlar yaptığı iddiasıyla dava açıldı. Yaşananların ardından Serdar Bali, kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle M.A. hakkında şikayetçi oldu ve Trabzon 2’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Duruşmada son ifadeleri alan mahkeme hakimi, M.A.’yı bin 500 lira adli para cezasına çaptırdı.
Hakkındaki hakaret iddialarına talimat yoluyla Bakırköy 8’inci Sulh Ceza Mahkemesi’ne cevap veren M.A da suçlamaları kabul etmeyerek, hesabına başka birileri tarafından girildiğini ve iddia edilen hakaret içerikli yorumları kendisinin yapmadığını belirterek beraatını talep etti.

Son Güncelleme: 14.04.2014 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3