ESSiAD GÜVEN TAZELEDi

Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSiAD GÜVEN TAZELEDi

ESSiAD GÜVEN TAZELEDi

Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSiAD GÜVEN TAZELEDi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
 ESSiAD GÜVEN TAZELEDi

Hafta sonu yaptığı coşkulu kongreyle güven tazeleyen işadamı Necmettin Sarı başkanlığındaki Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği (ESSİAD), ‘tam yol ileri' kararı aldı.


""

 Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği (ESSİAD), kuruluşunun ardından gerçekleştirdiği ilk olağan genel kurul toplantısıyla Başkan Necmettin Sarı ve yönetim kurulu üyelerine tam destekle güven oyu verdi. Yoğun ilgi ve katılımın yaşandığı kongrede; 25 kişilik yönetim kurulu listesinin çok az bir kısmı değişikliğe uğrarken Başkan Necmettin Sarı, tüm üyelerin desteği ile yeniden ‘göreve devam' dedi.


""

SARI: ‘BEN SİZLERLE VARIM'

Bugüne kadarki faaliyet ve çalışma raporlarının da onaylandığı genel kurulda üyelere hitap eden Başkan Necmettin Sarı, kendisine gösterilen güven ve teveccühten dolayı herkese teşekkür ettiğini ifade etti. “Ben sizlerle varım. Sizler olmasanız benim başkanlığımın ve yöneticilerimizin hiç bir anlamı yok” diyen Başkan Sarı, “Az zamanda çok işler başarıp büyük mesafeler kaydeden ESSİAD, bundan sonra da yoluna devam edecek” dedi.


""

SONDERECEYOĞUNKATILIM

 Eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi'nin divan başkanlığı yaptığı kongreye diğer sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasilerin de ilgisi yoğundu. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşitelveren, CHP Ümraniye İlçe Başkanı Alpaslan Çabuk ve eski başkan Mehmet Yeşilyurt, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ayar, Ak Parti Ümraniye Meclis Üyesi Bahri Pınar, eski siyasetçilerden Serpil Sarı ve ŞADER Başkanı Abdurrahim Aksu, Rumeliler Dernek Başkanı Salih Kalkan ile Ümraniye Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert gibi isimler kongreye katılanlar arasındaydı.

ESSİAD'A GÜVEN ARTIYOR!

 Derneğin vakıf kurması ve federasyona katılabilmesi ya da ayrılması gibi konuların görüşülmesi ile mevcut taşınmaz malların alım-satımı konusunda yönetime yetki verilmesi gibi önemli konuların onaylandığı genel kurulda duygu ve düşüncelerini dile getiren konuklar ve üyeler, ESSİAD'ı her anlamda başarılı bulduklarını ve Başkan Necmettin Sarı yönetimindeki idarecilerle yoluna aynı hız ve tempoda devam etmesi gerektiğini ifade ettiler.


""

YENİ YOL HARİTASI ÇIKACAK

 CHP İl Başkanı Berhan Şimşek ile Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan ve Belediye Başkanı Hasan Can'ın çelenk gönderdiği kongreyi çok sayıda üst düzey yetkili de telgrafla kutladı. Ümraniye Bakkallar - Bayiler Odası Başkanı ve ESSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Resul Taşçı'nın okuduğu raporlar bir bir onay alırken Başkan Necmettin Sarı da kongre sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında önümüzdeki günlerde yapacakları ilk toplantıda yeni yol haritasının rotasını belirleyeceklerini kaydetti.


""

Gazetemiz Flashaber  Sahibi Ali Rıza Yıldız'ın da

olduğu yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Şeref Çelebi, Resul Taşçı, Nezih Mert, Osman Bayat, Sema Eren, Yavuz Çıtak, Mehmet Yeşilyurt, Ali Rıza Erdemir, Abdullah Vatan, Semra Baş, Kamil Özkanca, Saadettin Hocaoğlu, Serdar Karaormanlı, Bahri Pınar, Hakan Yalız, Ergün Karahan, Feridun Şirin, Yusuf Gümüş, Hüseyin Oksay, Recep Çelik, Murat Taşdemir, Yaşar Çelik ve Abdurrahman Öcalan. Denetim Kurulu: Mehmet Yıldız, Hüseyin Gürsü ve İbrahim Kabil.


""
 

Yoğun katılımın yaşandığı kongre sonrasında Necmettin Sarı ve  yönetimine tebrik kuyruğu vardı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3