Eroin operasyonu polis kamerasında

İstanbul'da yapılan operasyonda yurt dışına gönderilmek üzere hazırlanmış...

Eroin operasyonu polis kamerasında

İstanbul'da yapılan operasyonda yurt dışına gönderilmek üzere hazırlanmış...

15 Temmuz 2013 Pazartesi 16:14
Eroin operasyonu polis kamerasında

İstanbul’da yapılan operasyonda yurt dışına gönderilmek üzere hazırlanmış 124 kilogram eroin ele geçirildi. Operasyon anı polis kamerasıyla görüntülenirken, Yüksekova’da müzisyenlik yaptığı belirtilen bir kişi tutuklandı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bir araçta yurt dışına uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, eroin taşıdığı belirlenen 34 plakalı aracı takibe aldı. Bağcılar’da peşine düştükleri aracı durduran güvenlik güçleri aracı kullanan Fikret B.’yi (27) gözaltına aldı. Araçta yapılan incelemede bagaja kolilerle yerleştirilmiş 124 kilo 350 gram eroine el konuldu.
Gözaltına alınan Fikret B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken ifadesinde, “Yüksekova’dan güzel sanatlar eğitimi almak için İstanbul’a geldim. Kadıköy’de dolaşıyordum. İranlı bir arkadaşıma rastladım. Taşınacak eşyaları varmış. Arkadaşın eşyalarını taşımak için aracıma koydum” dediği öğrenildi. Ayrıca şüphelinin Yüksekova’da müzisyenlik yaptığı öğrenildi.
Polisin el koyduğu eroinin İran’dan geldiği ve yurt dışına götürüldüğü tespit edildi. Eroin maddesinin kalıplarındaki bantların kırmızı ve siyah renklerde olması ise dikkat çekti. İnceleme sonucu eroinin iki farklı müşterisi olduğu öğrenildi.
Operasyon anı polis kamerasıyla da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde polis ekipleri takibe aldıkları aracı Bağcılar’da köşeye sıkıştırıp durduruyor. Araçtan inen ekipleri sürücü Fikret B.’yi gözaltına alıyor. Araç içinde yapılan arama ve eroinlerin bulunma anı da görüntülere yansıyor.

 

Son Güncelleme: 15.07.2013 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72