Doğurduğu bebeği çöpe attı

Pendik'te bir kadın, doğurduğu bebeğini pazar arabasıyla taşıyıp çöp...

Doğurduğu bebeği çöpe attı

Pendik'te bir kadın, doğurduğu bebeğini pazar arabasıyla taşıyıp çöp...

08 Mayıs 2014 Perşembe 15:43
Doğurduğu bebeği çöpe attı

Pendik’te bir kadın, doğurduğu bebeğini pazar arabasıyla taşıyıp çöp konteynerine attı. Konteynerden alınan bebek hastaneye kaldırılırken, çocuğunu ölüme terk eden anne tutuklandı.

Olay, Pendik İlçesi Ahmet Yesevi Caddesi Yorulmaz Sokak içerisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, çöp konteynerinde yeni doğmuş kız çocuğu olduğu ihbarını alan polis, harekete geçti. Konteynerden alınan bebek Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri annenin peşine düştü. Çöp konteynerinin çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, bebeğini çöpe atan kadının bir markete girdiğini ve alışveriş yaptığını tespit etti. Polisin, alışveriş yaptığı kredi kartından adresini tespit ettiği kadını,  ertesi gün evinde yakaladı. Emniyette ifadesi alınan kadın, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim gönderildi.
Öte yandan; yaşanan olayın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildiği belirlendi. Görüntülerde sokakta elinde pazar arabasıyla ilerleyen kadının, çöp konteynerinin yanına gelip durduğu görülüyor. Ardından pazar arabasından çıkardığı bebeğini çöp konteynerine atan kadının, daha sonra sakin bir şekilde yoluna devam ettiği görülüyor.
Zanlının marketten alışveriş yaparken de güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi.. Bebeği bırakan kişinin bulunması için çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, bir kadının bebeği çöp konteynerine bıraktıktan sonra aynı sokaktaki marketten alışveriş yaptığını ve kredi kartı kullandığını belirledi. 

Kredi kartı bilgilerinin incelenmesi sonucu, bebeği çöp konteynerine bırakan kadının K.E. (40) olduğu tespit edildi. 

Polis ekiplerince yakalanan K.E'nin, geçim sıkıntısı çektiği için doğum yaptıktan sonra bebeğini çöp konteynerine bıraktığını söylediği bildirildi. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.E, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hastanede tedavisi süren bebeğin, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlilerine teslim edileceği öğrenildi
 

Son Güncelleme: 08.05.2014 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3