Dilencilerin görüntüsü şoke etti

Maltepe'de, dilencilerin servis minibüsüyle gelip üstlerini değiştirerek...

Dilencilerin görüntüsü şoke etti

Maltepe'de, dilencilerin servis minibüsüyle gelip üstlerini değiştirerek...

03 Nisan 2014 Perşembe 12:52
Dilencilerin görüntüsü şoke etti

Maltepe'de, dilencilerin servis minibüsüyle gelip üstlerini değiştirerek eski kıyafetler giydiği görüntülendi.

Maltepe'de iddiaya göre, dilencilik yaptıkları ilçelerden tek tek toplanan kadınlar akşam iş bitiminde servisle evlerine bırakılıyor. Yol kenarına yanaşan minibüsten inen dilenciler, dilenirken giydikleri eski ve yırtık elbiseleri çıkartıp yeni elbiselerini giydiler. Kimi dilenciler minibüs içerisinde kimileri ise kaldırım üzerinde elbiselerini değiştirdikleri gözlendi.

"Ev temizliğine gidiyoruz"

Minibüs, diğer dilencileri evlerine götürmek üzere yola çıkarken evlerinin yolunu tutmak üzere buradan ayrılan iki dilenci görüntülendiklerini anlayınca tepki gösterdi. Kaldırımda yürürken dilenci kadınlardan şüphelenen bir vatandaş, merak ettiği dilencilere ne yaptıklarını sordu. Dilenciler yaşlı adama "Biz ev temizliğine geldik" diye yanıt verdi.

 

Son Güncelleme: 03.04.2014 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72