Defineciler Alemdağ Ormanı'nı delik deşik etti

Kaçak kazı yapan defineciler hazine bulma umudu ile Alemdağ Ormanı'nı delik...

Defineciler Alemdağ Ormanı'nı delik deşik etti

Kaçak kazı yapan defineciler hazine bulma umudu ile Alemdağ Ormanı'nı delik...

13 Mayıs 2014 Salı 14:28
Defineciler Alemdağ Ormanı'nı delik deşik etti

Kaçak kazı yapan defineciler hazine bulma umudu ile Alemdağ  Ormanı’nı delik deşik etti. Kazılan çukurlar yabani hayvanlar ve sporcular için büyük tehlike oluşturuyor.

Çekmeköy’e bağlı Alemdağ Ormanı definecilerin akınına uğradı. Kaçak kazı yapan defineciler ormanlık alanı çukurlarla doldurdu. Görenleri hayrete düşüren bu manzara sadece yaban hayvanları için değil, ormanda spor ve yürüyüş yapan vatandaşlar içinde büyük tehlike oluşturuyor. Kaçak kazı yapanlar içinde her hangi bir denetleme ve önlem alınmış değil. Defineciler istedikleri zaman kaçak kazı yapabiliyor.

""

Gazetemiz yazarlarından İsa Demir’in büyük bir duyarlılık göstererek yaptığı inceleme sonucunda objektifine yansıyan bu görüntülerden sonra yetkililerin ne gibi bir önlem alacağı merak ediliyor. Bölge sakinleri ise, insanlar arasında yayılan define söylentisinin kaçak kazılara neden olduğunu aktardı. Kaçak kazı yapılan yerlerde doğal ortamın bozulduğu söyleyen vatandaş, “Ormanlar yakılmak ve yıkılmak için değil, korunmak için varlar. Ormanlarımıza sahip çıkmamız ve bu define bozguncularına müsaade etmemiz lazım diyor”. 

""

 

 

Son Güncelleme: 13.05.2014 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72