Çocuk parkında el yapımı bomba bulundu

Maltepe'de bir çocuk parkında su fıskiyesinin yanına gizlenmiş el yapımı bomba..

Çocuk parkında el yapımı bomba bulundu

Maltepe'de bir çocuk parkında su fıskiyesinin yanına gizlenmiş el yapımı bomba..

11 Temmuz 2013 Perşembe 16:06
Çocuk parkında el yapımı bomba bulundu

Maltepe’de bir çocuk parkında su fıskiyesinin yanına gizlenmiş el yapımı bomba bulundu. 
Olay, Esenkent 2 Temmuz Parkı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Maltepe Belediyesi park görevlisi Mustafa Kaya parkı sulamak isterken fıskiye yanında bir cisim fark etti. Bomba olduğundan şüphelenen Kaya, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen terör polisleri, yaptıkları incelemede bantla kola kutusuna sarılmış el yapımı bomba olduğunu belirleyerek, bomba imha ekibini çağırdı. Özel bomba imha elbisesini giyen görevli polis, kutunun yanına giderek bombayı etkisiz hale getirdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalardan sonra bomba, imha ekibi eşliğinde incelenmek üzere kriminal laboratuara gönderildi.
Maltepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli Mustafa Kaya, “Sabah sulama yapmak için fıskiyenin yanına geldim. Siyah bir cisim vardı. Önce elimle baktım, sonra arkadaşım ‘bırak bomba olabilir’ deyince korkup bıraktım ve polisi aradım. Polis geldi baktı, gerçekten bombaymış” dedi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

"" 

Son Güncelleme: 11.07.2013 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72