CHP'li Vekil Öğüt'e seçmeninden tepki

Geçtiğimiz günlerde Beykoz Çavuşbaşı Kasrı'nda yapılan düğünde buluşan...

CHP'li Vekil Öğüt'e seçmeninden tepki

Geçtiğimiz günlerde Beykoz Çavuşbaşı Kasrı'nda yapılan düğünde buluşan...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
CHP'li Vekil Öğüt'e seçmeninden tepki

Geçtiğimiz günlerde Beykoz Çavuşbaşı Kasrı'nda yapılan düğünde buluşan çok sayıda Ardahanlı iş adamı ve siyasetçinin ilgi odağı CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi oldu. Aslen Trabzon doğumlu olan ve katıldığı düğünde tüm masaları tek tek gezerek selamlaşan Çebi için bazı Ardahanlı davetliler, "Kendi seçtiğimiz milletvekilimiz bizim hal ve hatırımızı sormazken, CHP İstanbul Milletvekili Çebi'nin tüm masalarımızı dolaşıp herkesle selamlaşması bizleri memnun etti. Seçtiğimiz vekil ise bizlere sırtını çevirdi" dedi.

 

""

""

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ise hiçbir masaya dönüp bakmadan olduğu yerden bu ilginç sahneyi izlemekle yetindi. Kendi aralarında konuşan Öğüt'ün bazı hemşerileri, "Bir dahaki seçimlerde Akif Hamzaçebi'yi Ardahan milletvekili olarak görmek istiyoruz " dedi. Hemşerilerinin sorunlarını dinlemeden salondan ayrılan Ensar Öğüt'e tepki gösteren partililer, "İnşallah bir dahaki seçimlerde karşımıza çıkar da biz de gereken dersi kendisine veririz" dediler. Haber: Durmuş ACAR

 

""

CHP'li vekil Akif Hamzaçebi, tek tek masaları gezip vatandaşla tokalaşırken bir başka vekil Ensar Öğüt, hemşehrilerinin düğünü olmasına rağmen oturduğu yerden kalkıp halkın arasına karışma zahmetinde bulunmuyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72