CHP'li başkan otoyol kenarında vuruldu

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun akşam saatlerinde silahlı saldırıya...

CHP'li başkan otoyol kenarında vuruldu

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun akşam saatlerinde silahlı saldırıya...

28 Nisan 2014 Pazartesi 11:04
CHP'li başkan otoyol kenarında vuruldu

CHP'li başkan otoyol kenarında vurulmuş halde bulundu

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. Tosun 2 kurşunla diz bölgesinde vurulmuş halde otoban kenarında bulundu.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, iddiaya göre bu akşam saatlerinde Ümraniye bir yol kenarında vurulmuş halde bulundu.

Diz bölgesinde iki kurşunla vurulan Tosun, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tosun'u yaralayanların kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor. 

'HATIRLAMIYORUM'

Tosun saldırıya ilişkin şu bilgileri verdi.

'Olay gecesi başka bir yerde vuruldum. Yaralı halde bir araca bindirildim ve otoban kenarına atıldım. Saldıranların kim olduğunu görmedim, bilmiyorum'

""

CHP'Lİ VEKİL ZİYARET ETTİ

Olay üzerine hastaneye gelen CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, adını bilmedikleri saldırganın İlçe Başkanlığı'na gelerek Hüseyin Tosun ile görüşmek istediğini, ancak ikilinin başka bir yerde görüştüğünü söyledi. Sarı, Daha sonraki süreç hakkında bir bilgi sahibi değiliz dedi. 

Sarı, İlçe Başkanı'nın dizinden vurulmuş olarak otoyol kenarında bulunduğunu belirterek, Detaylı bir araştırma başlatıldı. Hem Emniyet, hem de jandarma tarafından. Özellikle bizim ilçe binamız etrafındaki kameralar inceleniyor. Henüz resmi ifade alınmış değil. Sabah alınacak dedi.

Son Güncelleme: 28.04.2014 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72