ÇEKSEM'de eğlenceli dernekçilik

Gazetemiz Flashaber'in geçen sayısında yayımlanan, “Çekmeköy Dernekler....

ÇEKSEM'de eğlenceli dernekçilik

Gazetemiz Flashaber'in geçen sayısında yayımlanan, “Çekmeköy Dernekler....

26 Şubat 2013 Salı 11:17
ÇEKSEM'de eğlenceli dernekçilik

Gazetemiz Flashaber'in geçen sayısında yayımlanan, “Çekmeköy Dernekler Mezarlığına Döndü” başlıklı haberimiz büyük yankı uyandırdı. Haberimizin ardından gündeme gelen Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği ÇEKSEM'deki bu görüntüler, haberimizde parmak basılan sorunun önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


""

Asıl işlevi kamuoyuna yararlı işler yapmak olan sivil toplum kuruluşlarının, ‘vur patlasın, çal oynasın' türü eğlencelere daha çok zaman ayırması, söz konusu derneklerin asıl amacının dışında hareket ettiğinin açık ispatı oldu.

ÇEKSEM'in dernek merkezinde 10 gün önce çekilmiş olan görüntülerde, aralarında CHP İlçe Başkanı Murat Cirav, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Bellek, yine CHP'li bir meclis üyesi ve diğer bazı siyasetçilerin de olduğu dernek başkanı ve yöneticiler, doyasıya eğlencenin derdine düşmüş durumdalar.


""

Çekmeköy'ün bir çok sorunu ve tartışılıp çözüme kavuşturulması gereken onca problemi dururken gazetemize ulaşan bu görüntüler, eğlencenin tadına varan CHP'li yöneticilerin sanki büyük bir başarıya imza atmış gibi kutlama yaptıkları izlenimi veriyor.

Dernek binasında kurulan masalarda bir yanda içkiler yudumlanırken diğer yandan da müziğin ritmi eşliğinde oyunlar oynanıyor. Bir sivil toplum kuruluşundaki bu görüntüler, “Siyasetçilerin de katıldığı böyle bir ortamda topluma yararlı hangi işle ilgili olarak sağlıklı bir fikir üretilebiliniyor ya da karar alınabiliniyor? sorusunu gündeme getirdi. 

 

""


""


""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3