Çekmeköy’deki imar değişikliğine karşı CHP’nin tavrı sorgulanıyor!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’ndeki otobüs durağı olarak kullanılan Belediye hizmet alanının özel okula dönüştürülmesi ile ilgili CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’ın cılız basın açıklaması yetersiz bulundu.

Çekmeköy’deki imar değişikliğine karşı CHP’nin tavrı sorgulanıyor!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’ndeki otobüs durağı olarak kullanılan Belediye hizmet alanının özel okula dönüştürülmesi ile ilgili CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş’ın cılız basın açıklaması yetersiz bulundu.

01 Ekim 2017 Pazar 13:43
Çekmeköy’deki imar değişikliğine karşı CHP’nin tavrı sorgulanıyor!

İlçe başkanının daha etkili bir eylem yerine ‘Yaptık oldu’ ile işi legal hale getirmeye çalıştığını söyleyen ilçe kamuoyu, “Madem ciddiyseniz, o yerde çadır kurun, imza kampanyası başlatın, hukuki yolları sonuna kadar zorlayın” diyerek bu konunun aydınlanması gerektiğini söylüyor..

Hamidiye Mahallesi Barış Yolu Caddesi Alperen Sokak’ta bulunan İETT otobüslerinin son durağı olarak kullanılan yaklaşık 8000m2’lik alan, eski planda ‘Belediye Hizmet Alanı’ iken, yeni planda ‘Özel Okul Alanı’ olarak değiştirildi.

‘YAPTIK OLDU’ GÖSTERİSİ

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş , Çekmeköy Hamidiye Mahallesi otobüs durağının özel okul yapılması ile ilgili imar değişikliğine karşı basın açıklamasında bulundu. Ancak cılız bir basın toplantısı oldu. Yüzlerce kişinin olması gereken yerde bir avuç partilinin olması yadırgandı. Üstelik alanda bir çok meclis üyesi ve ilçe yöneticisi de yoktu. Günlerce öncesinden duyuru yapılmaması, eyleme sayılı saatler kala SMS ile partililerin çağrılması kafalarda soru işareti bıraktı. Ayrıca basın toplantısı bir hafta öncesinde yapılacaktı. Milletvekili yoğunluğundan toplantının ertelendiği söylendi. Ancak yapılan basın toplantısında hiçbir milletvekilinin olmaması kafalardaki başka bir soru işareti..

“BU İŞTE BİR BİT YENİĞİ Mİ VAR?”

İlçe kamuoyu ve partililer, çok önemli bir imar değişikliği ile ilgili böyle cılız bir basın toplantısı ile olayın geçiştirilmeye çalışıldığını söylüyor. İlçe Başkanı Kızıldaş’ın daha etkili bir eylem planı yerine bir avuç partilinin katılımı ile yaptığı basın toplantısını yetersiz bulan ilçe kamuoyu, “Bu iş oldu bitti ile olmaz, basit bir konu gibi alelacele yapılan basın toplantısı ile yapılan imar değişikliğinde belediyenin eli güçleniyor sadece” diyor. “Kapalı kapılar ardında yapılan görüşmelerden sonra mı böyle cılız bir basın toplantı yapıldı?” diyen ilçe kamuoyu, “Bu toplantı sonrasında İlçe Başkanı Kızıldaş’la ilgili sarf edilen sözler yenilir yutulur değil. Kendisi bu olayda aklanmak istiyorsa daha etkili bir eylemle, mesela söz konusu alanda çadırlar kurarak ciddiyetini ortaya koymalı, imza kampanyası başlatılmalı, Çavuşbaşı Caddesi’den başlayarak belediye önüne kadar yürüyüş yapılmalı orada da basın toplantısı yapılmalı. Hukuki yollarla da sonuna kadar mücadele etmelidir” diyor. İlçe kamuoyunun bu rahatsızlığı karşısında İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve meclis üyelerinin ne yapacağı merak konusu olmaya devam edecek...

Son Güncelleme: 01.10.2017 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72